مواد لازم:
• یک و نیم کیلو تکۀ مرغ با پوست و استخوان
• نمک و فلفل به مقدار لازم
• یک لیمو، نصف شده
• سه لیوان سوپخوری روغن زیتون
• نیم کیلو سیبزمینی کوچک
• دو دسته ترب
• یک دسته پیازچه
• یک دسته بچه هویج
• یک چهارم لیوان شوید تازه، خرد شده
طرز تهیه
قدم اول: دمای فر را بروی ۵۰۰ درجۀ فارنهایت تنظیم کنید. مرغ را بشورید و آن را خشک کنید. سپس به مقدار لازم نمک و فلفل به آن زده و تکههای آن را با پوستِ رو به بالا بروی یک ورقۀ آشپزی قرار دهید. نصف لیمو را بروی مرغ خود بچکانید و یک قاشق روغن زیتون روی آن بریزید. سپس برای ۱۵ دقیقه آن را کباب کنید.
قدم دوم: در این حین، سیبزمینیو ترب را نصف کرده و هر پیازچه را نیز سه قسمت کنید. سیبزمینی، ترب، هویج و روغن زیتون باقیمانده را درون یک کاسه بریزید و به آنها نمک و فلفل لازم را بزنید.
قدم سوم: مرغ را از فر خارج کرده و سبزیجات را در اطراف آن پراکنده کنید. سپس به پختن ادامه دهید تا زمانی که سبزیجات نرم شده و مرغ شما طلائی رنگ و مغز پخت شده باشد. این در حدود ۲۰ دقیقه زمان میبرد. نصف لیموی باقیمانده را بروی مرغ و سبزیجات خود بچکانید. روی آن را با شوید تزئین کرده و به مقدار لازم نمک اضافه کنید. غذای شما آماده سرو کردن است و امیدواریم از آن لذت ببرید.
• یک و نیم کیلو تکۀ مرغ با پوست و استخوان
• نمک و فلفل به مقدار لازم
• یک لیمو، نصف شده
• سه لیوان سوپخوری روغن زیتون
• نیم کیلو سیبزمینی کوچک
• دو دسته ترب
• یک دسته پیازچه
• یک دسته بچه هویج
• یک چهارم لیوان شوید تازه، خرد شده
طرز تهیه
قدم اول: دمای فر را بروی ۵۰۰ درجۀ فارنهایت تنظیم کنید. مرغ را بشورید و آن را خشک کنید. سپس به مقدار لازم نمک و فلفل به آن زده و تکههای آن را با پوستِ رو به بالا بروی یک ورقۀ آشپزی قرار دهید. نصف لیمو را بروی مرغ خود بچکانید و یک قاشق روغن زیتون روی آن بریزید. سپس برای ۱۵ دقیقه آن را کباب کنید.
قدم دوم: در این حین، سیبزمینیو ترب را نصف کرده و هر پیازچه را نیز سه قسمت کنید. سیبزمینی، ترب، هویج و روغن زیتون باقیمانده را درون یک کاسه بریزید و به آنها نمک و فلفل لازم را بزنید.
قدم سوم: مرغ را از فر خارج کرده و سبزیجات را در اطراف آن پراکنده کنید. سپس به پختن ادامه دهید تا زمانی که سبزیجات نرم شده و مرغ شما طلائی رنگ و مغز پخت شده باشد. این در حدود ۲۰ دقیقه زمان میبرد. نصف لیموی باقیمانده را بروی مرغ و سبزیجات خود بچکانید. روی آن را با شوید تزئین کرده و به مقدار لازم نمک اضافه کنید. غذای شما آماده سرو کردن است و امیدواریم از آن لذت ببرید.