![]() |
مُرغِ کَبآبی بآ سبزیجآت:> - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: مُرغِ کَبآبی بآ سبزیجآت:> (/showthread.php?tid=134440) |
مُرغِ کَبآبی بآ سبزیجآت:> - ☆รคђคг★ - 11-07-2014 مواد لازم: • یک و نیم کیلو تکۀ مرغ با پوست و استخوان • نمک و فلفل به مقدار لازم • یک لیمو، نصف شده • سه لیوان سوپخوری روغن زیتون • نیم کیلو سیبزمینی کوچک • دو دسته ترب • یک دسته پیازچه • یک دسته بچه هویج • یک چهارم لیوان شوید تازه، خرد شده طرز تهیه قدم اول: دمای فر را بروی ۵۰۰ درجۀ فارنهایت تنظیم کنید. مرغ را بشورید و آن را خشک کنید. سپس به مقدار لازم نمک و فلفل به آن زده و تکههای آن را با پوستِ رو به بالا بروی یک ورقۀ آشپزی قرار دهید. نصف لیمو را بروی مرغ خود بچکانید و یک قاشق روغن زیتون روی آن بریزید. سپس برای ۱۵ دقیقه آن را کباب کنید. قدم دوم: در این حین، سیبزمینیو ترب را نصف کرده و هر پیازچه را نیز سه قسمت کنید. سیبزمینی، ترب، هویج و روغن زیتون باقیمانده را درون یک کاسه بریزید و به آنها نمک و فلفل لازم را بزنید. قدم سوم: مرغ را از فر خارج کرده و سبزیجات را در اطراف آن پراکنده کنید. سپس به پختن ادامه دهید تا زمانی که سبزیجات نرم شده و مرغ شما طلائی رنگ و مغز پخت شده باشد. این در حدود ۲۰ دقیقه زمان میبرد. نصف لیموی باقیمانده را بروی مرغ و سبزیجات خود بچکانید. روی آن را با شوید تزئین کرده و به مقدار لازم نمک اضافه کنید. غذای شما آماده سرو کردن است و امیدواریم از آن لذت ببرید. RE: مُرغِ کَبآبی بآ سبزیجآت:> - سلنا15 - 11-07-2014 ممنون ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |