07-07-2014، 18:23
مواد لازم
مواد لازم
مقدار
1
اسپاگتی نواری
٢۵٠ گرم
2
سرکه سفید
١ قاشق
3
قارچ
۵٠ گرم
4
کلم پیچ
٢ برگ
5
گوشت راسته
٢۵٠ گرم
6
آب بویون
٢ لیوان
7
کنسرو بامبو
١ عدد
8
پیازچه
۴ عدد
9
سویا سس
1 قاشق
10
نمک، فلفل، روغن
به مقدار لازم
[b]طرز تهیه[/b]
گوشت راسته را به قطعات هم اندازه خردکرده و در سرکه و سس سویا قرار می*دهیم تا سرکه کاملاً به گوشت طعم دهد. بامبو را هم به اندازه گوشت*ها خردکرده و آن*ها را در آب بویون می*ریزیم |بویون: استخوانی که اصلاً گوشت نداشته باشد | سپس به همراه پیاز، سیر، هویج و سبزی*های خیلی ریز می*پزیم. فلفل و کرفس را افزوده و با حرارت ملایم می*پزیم. سپس این مواد را از صافی گذرانده و آب آن را استفاده می*کنیم. | این آب برای غذاهای ژاپنی و چینی مورد استفاده است.پیازها را حلقه*حلقه کرده و به مواد اضافه می*کنیم. آن*ها را با حرارت ملایم می*پزیم. اسپاگتی را به سوپ اضافه می*کنیم. در انتهای طبخ کلم را هم افزوده و سوپ را سرو می*کنیم.
مواد لازم
مقدار
1
اسپاگتی نواری
٢۵٠ گرم
2
سرکه سفید
١ قاشق
3
قارچ
۵٠ گرم
4
کلم پیچ
٢ برگ
5
گوشت راسته
٢۵٠ گرم
6
آب بویون
٢ لیوان
7
کنسرو بامبو
١ عدد
8
پیازچه
۴ عدد
9
سویا سس
1 قاشق
10
نمک، فلفل، روغن
به مقدار لازم
[b]طرز تهیه[/b]
گوشت راسته را به قطعات هم اندازه خردکرده و در سرکه و سس سویا قرار می*دهیم تا سرکه کاملاً به گوشت طعم دهد. بامبو را هم به اندازه گوشت*ها خردکرده و آن*ها را در آب بویون می*ریزیم |بویون: استخوانی که اصلاً گوشت نداشته باشد | سپس به همراه پیاز، سیر، هویج و سبزی*های خیلی ریز می*پزیم. فلفل و کرفس را افزوده و با حرارت ملایم می*پزیم. سپس این مواد را از صافی گذرانده و آب آن را استفاده می*کنیم. | این آب برای غذاهای ژاپنی و چینی مورد استفاده است.پیازها را حلقه*حلقه کرده و به مواد اضافه می*کنیم. آن*ها را با حرارت ملایم می*پزیم. اسپاگتی را به سوپ اضافه می*کنیم. در انتهای طبخ کلم را هم افزوده و سوپ را سرو می*کنیم.