![]() |
سوپ اسپاگتی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: سوپ اسپاگتی (/showthread.php?tid=132501) |
سوپ اسپاگتی - ✘v!☻lent girl✘ - 07-07-2014 ![]() مواد لازم مقدار 1 اسپاگتی نواری ٢۵٠ گرم 2 سرکه سفید ١ قاشق 3 قارچ ۵٠ گرم 4 کلم پیچ ٢ برگ 5 گوشت راسته ٢۵٠ گرم 6 آب بویون ٢ لیوان 7 کنسرو بامبو ١ عدد 8 پیازچه ۴ عدد 9 سویا سس 1 قاشق 10 نمک، فلفل، روغن به مقدار لازم [b]طرز تهیه[/b] گوشت راسته را به قطعات هم اندازه خردکرده و در سرکه و سس سویا قرار می*دهیم تا سرکه کاملاً به گوشت طعم دهد. بامبو را هم به اندازه گوشت*ها خردکرده و آن*ها را در آب بویون می*ریزیم |بویون: استخوانی که اصلاً گوشت نداشته باشد | سپس به همراه پیاز، سیر، هویج و سبزی*های خیلی ریز می*پزیم. فلفل و کرفس را افزوده و با حرارت ملایم می*پزیم. سپس این مواد را از صافی گذرانده و آب آن را استفاده می*کنیم. | این آب برای غذاهای ژاپنی و چینی مورد استفاده است.پیازها را حلقه*حلقه کرده و به مواد اضافه می*کنیم. آن*ها را با حرارت ملایم می*پزیم. اسپاگتی را به سوپ اضافه می*کنیم. در انتهای طبخ کلم را هم افزوده و سوپ را سرو می*کنیم. |