انجمن های تخصصی  فلش خور
سوپ اسپاگتی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: سوپ اسپاگتی (/showthread.php?tid=132501)



سوپ اسپاگتی - ✘v!☻lent girl✘ - 07-07-2014

سوپ اسپاگتی 1
مواد لازم

مواد لازم

مقدار


1

‏اسپاگتی نواری

٢۵٠ ‏گرم


2

سرکه سفید

١ ‏قاشق


3

قارچ

۵٠ ‏گرم


4

کلم پیچ

٢ ‏برگ


5

گوشت راسته

٢۵٠ ‏گرم


6

‏آب بویون

٢ ‏لیوان


7

کنسرو بامبو

١ ‏عدد


8

‏ پیازچه

۴ ‏عدد


9

سویا سس

1 قاشق


10

نمک، فلفل، روغن

به مقدار لازم


[b]طرز تهیه[/b]

‏گوشت راسته را به قطعات هم اندازه ‏خردکرده ‏و در سرکه و سس سویا قرار ‏می*دهیم تا سرکه کاملاً به گوشت طعم دهد. بامبو را هم به اندازه ‏گوشت*ها خردکرده و آن*ها را در آب بویون می*ریزیم |بویون: استخوانی که اصلاً گوشت نداشته باشد | سپس به همراه ‏پیاز، سیر، هویج و سبزی*های خیلی ریز می*پزیم. فلفل و کرفس را افزوده ‏و با حرارت ملایم می*پزیم. سپس این مواد را از صافی گذرانده ‏و آب آن را استفاده ‏می*کنیم. | این آب برای غذاهای ژاپنی و چینی مورد استفاده ‏است.‏پیازها را حلقه*حلقه کرده ‏و به مواد اضافه می*کنیم. آن*ها را با حرارت ملایم می*پزیم. اسپاگتی را به سوپ اضافه می*کنیم. در انتهای طبخ کلم را هم افزوده و سوپ را سرو می*کنیم.