26-06-2014، 11:07
سینی مخصوص فر را با کمی روغن چرب کنید . آرد مخصوص
پیتزا
را در ظرفی ریخته ، طبق دستورالعمل روی بسته ، به آن آب اضافه کنید . آب و آرد را خوب با هم مخلوط کنید تا خمیری یکدست حاصل شود ....
نان شکلاتی,نان انگشتی,انگشتی
طرز تهیه نان شکلاتی انگشتی
غذای کودک - طرز تهیه نان شکلاتی انگشتی
به اندازه ۳۶ عدد تهیه می شود .
مواد لازم برای
آشپزی
آکا
برای
آشپزی
آکا
روغن به مقدار کم
آرد مخصوص تهیه
پیتزا
۱۵۰ گرم
پودر کاکائو ۱ قاشق چای خوری
زرده
تخم مرغ
۱ عدد
طرز تهیه :
1- سینی مخصوص فر را با کمی روغن چرب کنید . آرد مخصوص
پیتزا
را در ظرفی ریخته ، طبق دستورالعمل روی بسته ، به آن آب اضافه کنید . آب و آرد را خوب با هم مخلوط کنید تا خمیری یکدست حاصل شود .
2- روی سطحی که کمی آرد پاشیده اید ، به مدت 5 دقیقه ای خمیر را ورز دهید .
3- خمیر را به صورت یک مربع در ابعاد 23 سانتی متر باز کنید . از این مربع ،نوارهای باریک مستطیل شکل در ابعاد 1×5/7 سانتی متر ببرید . هر یک از این نوارهای باریک را به صورت مارپیچ درآورید و آن ها را با فاصله در سینی فر کنار هم بچینید .
4- پودر کاکائو و زرده
تخم مرغ
را با هم مخلوط کنید . با استفاده از یک قلم مو ، از این مخلوط روی این خمیر های مارپیچ بمالید . روی آن ها را با یک پوشش نازک چرب بپوشانید . و در جای گرم بگذارید به مدت 20 تا 30 دقیقه بماند تا خمیر ور آید .
5- فر را از قبل ، با حرارت 220 درجه سانتی گراد 425 فارنهایت گرم کنید . این خمیرهای مارپیچ را به مدت 8 تا 10دقیقه در فر بگذارید تا بپزند و کاملاً پف کنند . سینی فر را بیرون آورده ، بگذارید تا نان ها سرد شوند .
6- یک یا دو تکه از این نان ها را به کودک بدهید . نان های باقی مانده را در یک ظرف پل
استیک
ی بسته بندی کرده ، در روزهای دیگر از آن ها استفاده کنید .
* می توان این نان ها را در کیسه پل
استیک
ی بسته بندی کرده ، به مدت 3 ماه در فریزر هم نگه داری کنید .
پیتزا
را در ظرفی ریخته ، طبق دستورالعمل روی بسته ، به آن آب اضافه کنید . آب و آرد را خوب با هم مخلوط کنید تا خمیری یکدست حاصل شود ....
نان شکلاتی,نان انگشتی,انگشتی
طرز تهیه نان شکلاتی انگشتی
غذای کودک - طرز تهیه نان شکلاتی انگشتی
به اندازه ۳۶ عدد تهیه می شود .
مواد لازم برای
آشپزی
آکا
برای
آشپزی
آکا
روغن به مقدار کم
آرد مخصوص تهیه
پیتزا
۱۵۰ گرم
پودر کاکائو ۱ قاشق چای خوری
زرده
تخم مرغ
۱ عدد
طرز تهیه :
1- سینی مخصوص فر را با کمی روغن چرب کنید . آرد مخصوص
پیتزا
را در ظرفی ریخته ، طبق دستورالعمل روی بسته ، به آن آب اضافه کنید . آب و آرد را خوب با هم مخلوط کنید تا خمیری یکدست حاصل شود .
2- روی سطحی که کمی آرد پاشیده اید ، به مدت 5 دقیقه ای خمیر را ورز دهید .
3- خمیر را به صورت یک مربع در ابعاد 23 سانتی متر باز کنید . از این مربع ،نوارهای باریک مستطیل شکل در ابعاد 1×5/7 سانتی متر ببرید . هر یک از این نوارهای باریک را به صورت مارپیچ درآورید و آن ها را با فاصله در سینی فر کنار هم بچینید .
4- پودر کاکائو و زرده
تخم مرغ
را با هم مخلوط کنید . با استفاده از یک قلم مو ، از این مخلوط روی این خمیر های مارپیچ بمالید . روی آن ها را با یک پوشش نازک چرب بپوشانید . و در جای گرم بگذارید به مدت 20 تا 30 دقیقه بماند تا خمیر ور آید .
5- فر را از قبل ، با حرارت 220 درجه سانتی گراد 425 فارنهایت گرم کنید . این خمیرهای مارپیچ را به مدت 8 تا 10دقیقه در فر بگذارید تا بپزند و کاملاً پف کنند . سینی فر را بیرون آورده ، بگذارید تا نان ها سرد شوند .
6- یک یا دو تکه از این نان ها را به کودک بدهید . نان های باقی مانده را در یک ظرف پل
استیک
ی بسته بندی کرده ، در روزهای دیگر از آن ها استفاده کنید .
* می توان این نان ها را در کیسه پل
استیک
ی بسته بندی کرده ، به مدت 3 ماه در فریزر هم نگه داری کنید .