طرز تهیه نان شکلاتی انگشتی - آکاایران - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه نان شکلاتی انگشتی - آکاایران (/showthread.php?tid=126096) |
طرز تهیه نان شکلاتی انگشتی - آکاایران - tyjtfhdhr - 26-06-2014 سینی مخصوص فر را با کمی روغن چرب کنید . آرد مخصوص پیتزا را در ظرفی ریخته ، طبق دستورالعمل روی بسته ، به آن آب اضافه کنید . آب و آرد را خوب با هم مخلوط کنید تا خمیری یکدست حاصل شود .... نان شکلاتی,نان انگشتی,انگشتی طرز تهیه نان شکلاتی انگشتی غذای کودک - طرز تهیه نان شکلاتی انگشتی به اندازه ۳۶ عدد تهیه می شود . مواد لازم برای آشپزی آکا برای آشپزی آکا روغن به مقدار کم آرد مخصوص تهیه پیتزا ۱۵۰ گرم پودر کاکائو ۱ قاشق چای خوری زرده تخم مرغ ۱ عدد طرز تهیه : 1- سینی مخصوص فر را با کمی روغن چرب کنید . آرد مخصوص پیتزا را در ظرفی ریخته ، طبق دستورالعمل روی بسته ، به آن آب اضافه کنید . آب و آرد را خوب با هم مخلوط کنید تا خمیری یکدست حاصل شود . 2- روی سطحی که کمی آرد پاشیده اید ، به مدت 5 دقیقه ای خمیر را ورز دهید . 3- خمیر را به صورت یک مربع در ابعاد 23 سانتی متر باز کنید . از این مربع ،نوارهای باریک مستطیل شکل در ابعاد 1×5/7 سانتی متر ببرید . هر یک از این نوارهای باریک را به صورت مارپیچ درآورید و آن ها را با فاصله در سینی فر کنار هم بچینید . 4- پودر کاکائو و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید . با استفاده از یک قلم مو ، از این مخلوط روی این خمیر های مارپیچ بمالید . روی آن ها را با یک پوشش نازک چرب بپوشانید . و در جای گرم بگذارید به مدت 20 تا 30 دقیقه بماند تا خمیر ور آید . 5- فر را از قبل ، با حرارت 220 درجه سانتی گراد 425 فارنهایت گرم کنید . این خمیرهای مارپیچ را به مدت 8 تا 10دقیقه در فر بگذارید تا بپزند و کاملاً پف کنند . سینی فر را بیرون آورده ، بگذارید تا نان ها سرد شوند . 6- یک یا دو تکه از این نان ها را به کودک بدهید . نان های باقی مانده را در یک ظرف پل استیک ی بسته بندی کرده ، در روزهای دیگر از آن ها استفاده کنید . * می توان این نان ها را در کیسه پل استیک ی بسته بندی کرده ، به مدت 3 ماه در فریزر هم نگه داری کنید . |