امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پخت کیک سمرا

#1
پخت کیک سمرا 1

انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات - پخت کیک سمرا

مواد لازم: آرد کیک=1 لیوان و نصف شکر=1 لیوان روغن مایع=1 لیوان شیر مایع=1 لیوان پودر کاکائو=3 قاشق غذاخوری مواد لازم برای کرم: شیر=1 لیوان کره=20 گرم شکلات مایع=100 گرم روش تهیه کیک: تمام مواد را با هم مخلوط کرده و با همزن برقی خوب هم می زنیم.(دقت شود آرد را در آخر اضافه نمائید)سپس مواد را در ظرف کیک که قبلا چرب کرده و آرد پاشیده ایم می ریزیم و در فر با درجه حرارت 170 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت می گذاریم تا کیک درست شود. روش تهیه کرم برای کیک: شیر را در ماهیتابه کوچکی ریخته و روی اجاق گاز با حرارت ملایم می گذاریم تا جوش بیاید.سپس شکلات و کره را به آن اضافه کرده و هم می زنیم تا مواد خوب با هم مخلوط شوند و شکلان در شیر و کره حل شود.مواد را آنقدر روی حرارت می گذاریم تا کمی غلیظ شود.سپس کرم را در حالی که گرم است روی کیک می ریزیم و با قاشق روی آن را صاف کرده بطوریکه تمام سطح کیک را بپوشاند
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان