09-06-2014، 17:30
استفاده از گوشت سفید به جای گوشت قرمز باعث سالمتر شدن این غذا شده است.
مواد لازم برای شش نفر :
سینه مرغ : نیم کیلو، به قطعات مکعبی شکل خرد شود.
روغن زیتون: یک چهارم قاشق چایخوری
ماکارونی
فرمدار: 250 گرم
آب مرغ: 2.5 پیمانه
کدو
: یک پیمانه، خرد شود
پیاز: نصف پیمانه، خرد شود.پودر معطر ارگانو: یک قاشق چایخوری
گوجهفرنگی: 300 گرم
پنیر
چدار: نصف پیمانهپودر ارگانو : مقداری
روش تهیه :
درون یک تابه متوسط، مرغها را درون روغن روی حرارت ملایم، کمی سرخ کنید.
ماکارونی
، آب مرغ،
کدو
، پیاز، گوجهفرنگی و پودر ارگانو را به درون تابه اضافه کنید.
وقتی مخلوط فوق جوشید، حرارت را کم کرده ، درب ظرف را گذاشته و 8- 7 دقیقه یا تا زمانیکه
ماکارونی
ها نرم شوند آن را حرارت دهید، طی این مدت مخلوط را هر چند وقت یک بار هم بزنید.
پنیر
را به ظرف اضافه کرده و هم بزنید و سه تا چهار دقیقه دیگر نیز مخلوط را حرارت دهید.
انواع ماکارونی و پاستا - سیمرغ
مواد لازم برای شش نفر :
سینه مرغ : نیم کیلو، به قطعات مکعبی شکل خرد شود.
روغن زیتون: یک چهارم قاشق چایخوری
ماکارونی
فرمدار: 250 گرم
آب مرغ: 2.5 پیمانه
کدو
: یک پیمانه، خرد شود
پیاز: نصف پیمانه، خرد شود.پودر معطر ارگانو: یک قاشق چایخوری
گوجهفرنگی: 300 گرم
پنیر
چدار: نصف پیمانهپودر ارگانو : مقداری
روش تهیه :
درون یک تابه متوسط، مرغها را درون روغن روی حرارت ملایم، کمی سرخ کنید.
ماکارونی
، آب مرغ،
کدو
، پیاز، گوجهفرنگی و پودر ارگانو را به درون تابه اضافه کنید.
وقتی مخلوط فوق جوشید، حرارت را کم کرده ، درب ظرف را گذاشته و 8- 7 دقیقه یا تا زمانیکه
ماکارونی
ها نرم شوند آن را حرارت دهید، طی این مدت مخلوط را هر چند وقت یک بار هم بزنید.
پنیر
را به ظرف اضافه کرده و هم بزنید و سه تا چهار دقیقه دیگر نیز مخلوط را حرارت دهید.
انواع ماکارونی و پاستا - سیمرغ