امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

استیک با سس پیاز فرانسوی و پوره سبزیجات

#1
استیک با سس پیاز فرانسوی و پوره سبزیجات 1

مواد لازم برای 2 نفر:

*فیله استیک ……………. 4 عدد

روغن زیتون ………………. 4 قاشق غذاخوری

پیاز خلالی خرد شده ……. 2 عدد

سرکه بالزامیک ………….. یک و نیم قاشق غذاخوری

شکر قهوه ای ……………. 1 قاشق مرباخوری

آب گوشت ……………….. 1 پیمانه

جعفری خرد شده ……….. 1 قاشق چایخوری برای تزیین استیک

نمک و فلفل تازه

مواد لازم برای پوره رنگین سبزیجات:

سیب زمینی …………….. 2 عدد متوسط

هویج …………………….. 1 پیمانه

نخودفرنگی ………………. 1 پیمانه

شیر و آبلیمو …………….. هرکدام 1 قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده ………. 1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل تازه



نحوه تهیه:

برای این نوع استیک نیازی نیست فیله ها را کاملا” با استیک کوب به صورت نازک در بیاورید. فقط فیله ها را مابین کیسه فریزری قرار دهید و کمی با استیک کوب روی آن بکوبید زیاد له و صاف نشود. فیله ها را با 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون و فلفل سیاه آغشته کنید.

برای تهیه سس پیاز فرانسوی:

1- پیازهای خلالی خرد شده را با 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون باحرارت متوسط تفت داده تا کاملا” طلایی شوند (حدود 5 تا 8 دقیقه). سپس سرکه بالزامیک و شکر قهوه ای را افزوده و با پیاز حرارت دهید تا پیازها کاراملیزه شوند (حدود 8 تا 10 دقیقه). از روی حرارت برداشته و با نمک و فلفل مزه دار کنید.

2- ماهی تابه متوسطی را با حرارت بالا گرم کنید. سپس حرارت را به متوسط کاهش دهید و بقیه روغن زیتون را اضافه کنید و آن را گرم کنید. سپس استیک ها را با دستمال آشپزخانه خشک کنید و در هر بار 2 فیله استیک را در ماهی تابه قرار دهید تا حرارت ماهی تابه پایین نیاید. هر طرف فیله ها را به مدت 3 دقیقه حرارت دهید و سپس درون فویل آلومینیوم بپیچانید تا آب آن خارج نشود و گرم بماند.

3- سپس فیله ها را از فویل خارج کرده و درون ماهی تابه حاوی سس پیاز ریخته و آب گوشت را اضافه کنید. بگذارید تا به جوش بیاید و حدود 20 تا 30 دقیقه بماند تا گوشت پخته شده و جا بیفتد دقت کنید گوشت زیاد سفت نشود.

پوره رنگین سبزیجات:

سیب زمینی ها را پوست کنده و آب پز کنید سپس با گوشکوب برقی آن ها را پوره کرده و شیر و آبلیمو و نمک و فلفل تازه ریخته و مجددا” کمی روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. سپس از روی حرارت برداشته و جعفری خرد شده را به آن بیفزایید.

هویج ها را بخارپز یا آب پز کرده و با گوشکوب برقی یا دستی آن ها را به حالت پوره در آورید و با نمک و فلفل تازه مزه دار کنید.

نخودفرنگی ها را آب پز کرده و پس از پخت با گوشکوب برقی یا دستی پوره کرده و با نمک و فلفل تازه مزه دار کنید.

سپس پوره ها را درون ظرف موردنظر ریخته و تزیین کنید.

استیک ها را در ظرف های مورد نظر قرار داده و روی آن از سس پیاز ریخته و کمی جعفری خرد شده بریزید.

*من از فیله استیک oyster blade استفاده کردم.
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe استیک با سس پیاز فرانسوی و پوره سبزیجات 1
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان