استیک با سس پیاز فرانسوی و پوره سبزیجات - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: استیک با سس پیاز فرانسوی و پوره سبزیجات (/showthread.php?tid=113562) |
استیک با سس پیاز فرانسوی و پوره سبزیجات - Ƒαкє ѕмιƖє - 29-05-2014 مواد لازم برای 2 نفر: *فیله استیک ……………. 4 عدد روغن زیتون ………………. 4 قاشق غذاخوری پیاز خلالی خرد شده ……. 2 عدد سرکه بالزامیک ………….. یک و نیم قاشق غذاخوری شکر قهوه ای ……………. 1 قاشق مرباخوری آب گوشت ……………….. 1 پیمانه جعفری خرد شده ……….. 1 قاشق چایخوری برای تزیین استیک نمک و فلفل تازه مواد لازم برای پوره رنگین سبزیجات: سیب زمینی …………….. 2 عدد متوسط هویج …………………….. 1 پیمانه نخودفرنگی ………………. 1 پیمانه شیر و آبلیمو …………….. هرکدام 1 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده ………. 1 قاشق غذاخوری نمک و فلفل تازه نحوه تهیه: برای این نوع استیک نیازی نیست فیله ها را کاملا” با استیک کوب به صورت نازک در بیاورید. فقط فیله ها را مابین کیسه فریزری قرار دهید و کمی با استیک کوب روی آن بکوبید زیاد له و صاف نشود. فیله ها را با 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون و فلفل سیاه آغشته کنید. برای تهیه سس پیاز فرانسوی: 1- پیازهای خلالی خرد شده را با 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون باحرارت متوسط تفت داده تا کاملا” طلایی شوند (حدود 5 تا 8 دقیقه). سپس سرکه بالزامیک و شکر قهوه ای را افزوده و با پیاز حرارت دهید تا پیازها کاراملیزه شوند (حدود 8 تا 10 دقیقه). از روی حرارت برداشته و با نمک و فلفل مزه دار کنید. 2- ماهی تابه متوسطی را با حرارت بالا گرم کنید. سپس حرارت را به متوسط کاهش دهید و بقیه روغن زیتون را اضافه کنید و آن را گرم کنید. سپس استیک ها را با دستمال آشپزخانه خشک کنید و در هر بار 2 فیله استیک را در ماهی تابه قرار دهید تا حرارت ماهی تابه پایین نیاید. هر طرف فیله ها را به مدت 3 دقیقه حرارت دهید و سپس درون فویل آلومینیوم بپیچانید تا آب آن خارج نشود و گرم بماند. 3- سپس فیله ها را از فویل خارج کرده و درون ماهی تابه حاوی سس پیاز ریخته و آب گوشت را اضافه کنید. بگذارید تا به جوش بیاید و حدود 20 تا 30 دقیقه بماند تا گوشت پخته شده و جا بیفتد دقت کنید گوشت زیاد سفت نشود. پوره رنگین سبزیجات: سیب زمینی ها را پوست کنده و آب پز کنید سپس با گوشکوب برقی آن ها را پوره کرده و شیر و آبلیمو و نمک و فلفل تازه ریخته و مجددا” کمی روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. سپس از روی حرارت برداشته و جعفری خرد شده را به آن بیفزایید. هویج ها را بخارپز یا آب پز کرده و با گوشکوب برقی یا دستی آن ها را به حالت پوره در آورید و با نمک و فلفل تازه مزه دار کنید. نخودفرنگی ها را آب پز کرده و پس از پخت با گوشکوب برقی یا دستی پوره کرده و با نمک و فلفل تازه مزه دار کنید. سپس پوره ها را درون ظرف موردنظر ریخته و تزیین کنید. استیک ها را در ظرف های مورد نظر قرار داده و روی آن از سس پیاز ریخته و کمی جعفری خرد شده بریزید. *من از فیله استیک oyster blade استفاده کردم. |