20-03-2014، 11:18
مواد لازم:
عدس 350 الی 400 گرم
بلغور گندم 250 گرم
پیاز درشت سه عدد
گشنیز ساطوری شده 5/1 كیلوگرم
آب قلم یا (آب به همراه سه عدد قرص سوپ گوشت) 5/2 الی سه لیتر
ماست یا كشك 500 گرم
روغن مایع 100 گرم
نمك و فلفل به میزان لازم
نعنا داغ به میزان لازم
دارچین به میزان لازم
طرز تهیه :
در قابلمه مقداری روغن ریخته و دو عدد پیاز را كه به صورت نگینی خرد كردهاید تفت دهید تا طلایی شود، بعد عدس خیس خورده را افزوده، سپس آب قلم یا آب و عصاره گوشت را اضافه كنید و بگذارید بجوشد. بعد از اینكه عدس مقداری پخته شد بلغور را بیفزایید. گشنیز ساطوری شده، نمك، فلفل و كمی دارچین و مقداری نعنا داغ اضافه كنید. بعد از جا افتادن آش، طعم آن را تست كنید. مقداری كشك نرم شده یا ماست را در مرحله آخر به آش اضافه و برای تزئین روی آش از كشك، پیاز داغ خلالی، نعنا داغ و پودر دارچین استفاده كنید.
یك عدد از پیازها را به صورت خلالی خرد كرده و سرخ كنید تا طلایی رنگ شود و از آن برای تزئین روی آش استفاده كنید.
عدس 350 الی 400 گرم
بلغور گندم 250 گرم
پیاز درشت سه عدد
گشنیز ساطوری شده 5/1 كیلوگرم
آب قلم یا (آب به همراه سه عدد قرص سوپ گوشت) 5/2 الی سه لیتر
ماست یا كشك 500 گرم
روغن مایع 100 گرم
نمك و فلفل به میزان لازم
نعنا داغ به میزان لازم
دارچین به میزان لازم
طرز تهیه :
در قابلمه مقداری روغن ریخته و دو عدد پیاز را كه به صورت نگینی خرد كردهاید تفت دهید تا طلایی شود، بعد عدس خیس خورده را افزوده، سپس آب قلم یا آب و عصاره گوشت را اضافه كنید و بگذارید بجوشد. بعد از اینكه عدس مقداری پخته شد بلغور را بیفزایید. گشنیز ساطوری شده، نمك، فلفل و كمی دارچین و مقداری نعنا داغ اضافه كنید. بعد از جا افتادن آش، طعم آن را تست كنید. مقداری كشك نرم شده یا ماست را در مرحله آخر به آش اضافه و برای تزئین روی آش از كشك، پیاز داغ خلالی، نعنا داغ و پودر دارچین استفاده كنید.
یك عدد از پیازها را به صورت خلالی خرد كرده و سرخ كنید تا طلایی رنگ شود و از آن برای تزئین روی آش استفاده كنید.