انجمن های تخصصی  فلش خور
آش عدس - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: آش عدس (/showthread.php?tid=97039)



آش عدس - *Nafas* - 20-03-2014

مواد لازم:

عدس 350 الی 400 گرم

بلغور گندم 250 گرم

پیاز درشت سه عدد

گشنیز ساطوری شده 5/1 كیلوگرم

آب قلم یا (آب به همراه سه عدد قرص سوپ گوشت) 5/2 الی سه لیتر

ماست یا كشك 500 گرم

روغن مایع 100 گرم

نمك و فلفل به میزان لازم

نعنا داغ به میزان لازم

دارچین به میزان لازم

طرز تهیه :

در قابلمه مقداری روغن ریخته و دو عدد پیاز را كه به صورت نگینی خرد كرده‌اید تفت دهید تا طلایی شود، بعد عدس خیس خورده را افزوده، سپس آب قلم یا آب و عصاره گوشت را اضافه كنید و بگذارید بجوشد. بعد از اینكه عدس مقداری پخته شد بلغور را بیفزایید. گشنیز ساطوری شده، نمك، فلفل و كمی دارچین و مقداری نعنا داغ اضافه ‌كنید. بعد از جا افتادن آش، طعم آن را تست كنید. مقداری كشك نرم شده یا ماست را در مرحله آخر به آش اضافه و برای تزئین روی آش از كشك، پیاز داغ خلالی، نعنا داغ و پودر دارچین استفاده كنید.

یك عدد از پیازها را به صورت خلالی خرد كرده و سرخ كنید تا طلایی رنگ شود و از آن برای تزئین روی آش استفاده كنید.