آش عدس - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: آش عدس (/showthread.php?tid=97039) |
آش عدس - *Nafas* - 20-03-2014 مواد لازم: عدس 350 الی 400 گرم بلغور گندم 250 گرم پیاز درشت سه عدد گشنیز ساطوری شده 5/1 كیلوگرم آب قلم یا (آب به همراه سه عدد قرص سوپ گوشت) 5/2 الی سه لیتر ماست یا كشك 500 گرم روغن مایع 100 گرم نمك و فلفل به میزان لازم نعنا داغ به میزان لازم دارچین به میزان لازم طرز تهیه : در قابلمه مقداری روغن ریخته و دو عدد پیاز را كه به صورت نگینی خرد كردهاید تفت دهید تا طلایی شود، بعد عدس خیس خورده را افزوده، سپس آب قلم یا آب و عصاره گوشت را اضافه كنید و بگذارید بجوشد. بعد از اینكه عدس مقداری پخته شد بلغور را بیفزایید. گشنیز ساطوری شده، نمك، فلفل و كمی دارچین و مقداری نعنا داغ اضافه كنید. بعد از جا افتادن آش، طعم آن را تست كنید. مقداری كشك نرم شده یا ماست را در مرحله آخر به آش اضافه و برای تزئین روی آش از كشك، پیاز داغ خلالی، نعنا داغ و پودر دارچین استفاده كنید. یك عدد از پیازها را به صورت خلالی خرد كرده و سرخ كنید تا طلایی رنگ شود و از آن برای تزئین روی آش استفاده كنید. |