امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

هیتلر فردی دیندار

(18-07-2012، 22:07)Nicola نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بین اون دوتا توی فاشیسم تنها نژاد پرستی نبوده.
وملی گرایی بیهوده نداشتن.
اما نازیسم فقط مختص ملت آلمان است. وما شاهد نبودیم که در افریقا یا چین ویا هند نازیسم(به شیوه هیتلری) شکل بگیرد
درسخنرانی های هیتلر بار ها اون قوم رو کثیف خطاب کرد.در همین کلیپ های نازی سنتر از دهان گوبلز اینو شنیدم!!
وقتی هیتلر می گه ما نژاد برتریم همین خودش یک جور توهین وسرکوب به نژاد های دیگره.

حتی اگر هیتلر اون مردم کثیف خطاب کرده باشد ( که همچین چیز غیر ممکن و دروغ محض هست )ولی اون ها رو انسان میدونست و هیچ وقت نیومد که اون ها رو به بردگی بکشد و باهاشون مثل حیوان رفتار کنه همون چیزی که در بقیه کشور عهای غربی دیده شد حتی در روسیه ملت خودشون رو به بیگاری میکشیدن حالا همه میان و میگن که هیتلر همچین حرفی زده حالا حرف مهم تره ( حرفی که از پای و اساس دروغه و به هیتلر نسبت داده شده ) یا عمل ؟؟؟؟
پاسخ
 سپاس شده توسط ☭Nicola☭ ، حسن CR7
آگهی
لابد اون كتاب ها هم از طرف زد هيتلر به وجود آمده.شايد هم از طرف انگليس.تو اين زمان تعداد كمي از هيتلر خوششون مياد.بلكه بهش مي گن خونخوار.آخه داشت انگليسي ها رو نابود مي كرد بد بود؟HuhDodgy
هیتلر فردی دیندار 7
پاسخ
هیتلر عین استالین فوقش نبود که انقدر نامردی کنه استالین اول ادمارو زجر میداد تا به حرفش عمل کنند اگه عمل میکردند میکشتش اگر نمیکرد بازم می کشتش
عشقه نواک جوکوويچ
هیتلر فردی دیندار 7
چاکر همه ي بروبچ فلش خورBig Grin
پاسخ
تحقیقات DNA نشان می دهد هیتلر خودش یهودی بود !

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://ali70.com/427
پاسخ
بله هیتلر فردی دیندار وMein  کاتولیک بوده و اخیرا افسانه هایی در مورد بیخدا بودمن هیتلر منتشر شده !!

او در Mein Kampfخود را این گونه توصیف می کند: "من باور دارم که به عنوان نماینده خالقمان عمل می کنم. با جنگ علیه یهودیان، من کار خدا را انجام می دهم" 

بر سگک های کمربند سربازان نازی این عبارت Hک شده بود: Gott mit unsیعنی خدا با ماست. و روزانه در دعاهای مذهبی قشون شرکت کرده و به قدرت خدا در کلیسای کاتولیک متوسل می شدند

هیتلر فردی دیندار 7
پاسخ
 سپاس شده توسط F A R ! N
الان اکثر رسانه ها سعی دارند از هیتلر به عنوان مردی تندخو یاد کنن ولی به نظر من در اون حد هم تند خو نبوده با توجه به مدارکی که نشون میده !
هرچند اطلاعات زیادی از هیتلر نمیدونمConfused
چون شایعات واقعیت رو کمرنگ کردند
هیتلر فردی دیندار 7

پاسخ
 سپاس شده توسط Łost Đλtλ
هیتلر - اسلام دار امکان نداره پس یزید هم مسلمانه
پاسخ
(30-01-2014، 14:22)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیتلر - اسلام دار امکان نداره پس یزید هم مسلمانه
یه چیزی میگیا:|
کی گفته هیتلر مسلمانه اخه:|

هیتلر فردی دیندار 7
پاسخ
هیتلر کار خوبی کرد که جنگ رو شروع کرد
اگه جنگ جهانی شروع نمیشد تا همین الان کشور های اروپایی(از جمله فرانسه-پرتغال-انگلیس) هنوز در جنگ برای تصرف اروپا بودند
هیتلر با شروع جنگ جهانی همشونو نشوند سر جاشون
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هیتلر فردی دیندار 7
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  از اختراع ماشین تحریر تا دور افتخار هیتلر در پاریس
  هیتلر چگونه مــُــرده است ؟!
  نظرتون در مورد هیتلر چیه؟
  سخنرانی های هیتلر با زیرنویس فارسی
  طرح تغییر قیافه هیتلر !
  وقتی هیتلر گریه کرد؟
  آدولف هیتلر واقعا که بود و چه کرد ؟؟؟؟
  آدولف هیتلر پیشوای بزرگ _تکنولوژی برتر نازی
  صاویر دیده نشده از هیتلر، چرچیل و نازی ها در جنگ جهانی دوم
  افشای مدارک پزشکی هیتلر

پرش به انجمن: