12-02-2014، 16:49
نام
فرني گيلاني
مواد لازم
شير 5/1 ليتر
خامه 200 گرم
گلاب 1 استكان متوسط
پسته 50 گرم
پودر نارگيل 50 گرم
هل كوبيده نرم 1 قاشق چايخوري
دارچين مقداري براي تزئين روي فرني
آرد برنج 125 گرم
شكر 200 گرم
خلال بادام 100 گرم
چگونگی تهیه
شير و خامه و شكر و گلاب و خلال بادام را با هم در ظرفي پخته و 3 ساعت قبل از پختن در يخچال ميگذاريم بعد از سه ساعت از يخچال بيرون آورده روي حرارت ملايم ميگذاريم و مرتب هم ميزنيم كه آرد گلوله نشود تا جوش بيايد و بعد از جوش آمدن حرارت را كمي ميكنيم و ميگذاريم پنج دقيقه بجوشد و كمي غليظ شود و بعد در ظرف ريخته رويش را با دارچين و خلال پسته و نارگيل تزئين ميكنيم.
فرني گيلاني
مواد لازم
شير 5/1 ليتر
خامه 200 گرم
گلاب 1 استكان متوسط
پسته 50 گرم
پودر نارگيل 50 گرم
هل كوبيده نرم 1 قاشق چايخوري
دارچين مقداري براي تزئين روي فرني
آرد برنج 125 گرم
شكر 200 گرم
خلال بادام 100 گرم
چگونگی تهیه
شير و خامه و شكر و گلاب و خلال بادام را با هم در ظرفي پخته و 3 ساعت قبل از پختن در يخچال ميگذاريم بعد از سه ساعت از يخچال بيرون آورده روي حرارت ملايم ميگذاريم و مرتب هم ميزنيم كه آرد گلوله نشود تا جوش بيايد و بعد از جوش آمدن حرارت را كمي ميكنيم و ميگذاريم پنج دقيقه بجوشد و كمي غليظ شود و بعد در ظرف ريخته رويش را با دارچين و خلال پسته و نارگيل تزئين ميكنيم.