16-11-2013، 17:16

فیلم مهم Iron Man 3 از دیروز در لس انجلس اکران خودش را اغاز کرد و به نوعی می توان گفت که تمام اشخاص شناخته شده از دنیای Marvel در فرش قرمز ان شرکت داشتند . مسلما در فرش قرمز اینگونه فیلمها مخصوصا برای اینچنین فیلمی ، وقت زیادی برای مصاحبه و پرسیدن سوال های مهم نیست اما با این وجود تعدادی از بازیگران و افراد مهم از کمپانی مارول صحبت های مهمی در این مراسم کردند . به عنوان مثال Gwyneth Paltrow بازیگر سری فیلمهای مرد آهنی اعلام کرد که فکر نمی کند هرگز فیلمی بنام Iron Man 4 ساخته شود و Joss Whedon نیز توضیحات بیشتری نسبت به پروژه ی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
The Avengers 2 کرد که برطبق گفته های وی ، در این فیلم دو کارکتر جدید را مشاهده خواهیم کرد .
همانطور که می دانیم ستاره ی فیلمهای مرد آهنی Robert Downey Jr با کمپانی بزرگ مارول برای حضور در ۶ فیلم قرارداد بسته بوده است که (البته حضور کوتاهش در فیلمی مانند The Incredible Hulk نیز محسوب می شود) و زمانیکه وی در The Avengers 2 نیز حضور پیدا کند ، قرارداد Robert Downey Jr با این کمپانی به اتمام خواهد رسید . و در گذشته نیز یکی از تهیه کنندگان کمپانی Marvel بنام Kevin Feige در مصاحبه ای اعلام کرده بود که انها برای فیلمهایشان مانند رویکرد سری فیلمهای دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
James Bond عمل خواهند کرد و اگر زمانی Downey Jr حضورش در این فیلم به اتمام برسد ، شخص دیگری بجای او خواهد امد . اگرچه Gwyneth Paltrow در فرش قرمز فیلم Iron Man 3 در مصاحبه ای مشخص کرد که “: فکر نمی کنم که فیلم دیگری با عنوان Iron Man 4 ساخته شود ، من فکر می کنم که پروژه ی Iron Man دیگر با این فیلم به اتمام رسیده است “.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حالا اگر از موضوع فیلم مرد آهنی بگذریم ، صحبت های Joss Whedon کارگردان و نویسنده ی فیلم The Avengers نیز در نوع خودش جالب می باشد . وی درباره ی روند پیشرفت فیلمنامه ی The Avengers 2 اعلام کرد که ، فیلمنامه ی این فیلم بطور کامل به اتمام رسیده است و وی در حال صحبت با بازیگران می باشد . وی همچنین افزود که داستان بسیار خوبی در دست دارد و می داند که در این فیلم چه اتفاقاتی رخ خواهد داد . و از انجا برایتان گفتیم قراراست دو کارکتر جدید به فیلم The Avengers 2 اضافه شوند ، Joss Whedon نیز در اینباره گفت “: در داستان من دو کارکتر جدید نیز حضور دارند ، این دو از کارکترهای مورد علاقه ی من در داستان های کمیک بوک مارول می باشند و انها در اصل خواهر و برادر می باشند “.
با این اطلاعات Joss Whedon درباره ی این دو کارکتر جدید ، بنظر می رسد که وی در مورد Quicksilver و Scarlet Witch صحبت می کند ، که در داستان های کمیک بوک Marvel این دو خواهر و برادر دو قلو می باشند . در اخر بزودی خبرهای جدیدترین از این کمپانی و برنامه های این کمپانی خواهیم شنید و این اخبار را می توانید از سایت ما چک کنید .
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.