16-03-2020، 21:18

با گزارشهای عجیبی که در هفتههای اخیردرباره حمله دلقکها به گوش رسیده، ظاهرا حالا شاهد نبرد بتمن با جوکر(ها) برای نجات جان مردم هستیم.
به نقل از بانی فیلم، دونالد ترامپ تقریبا رییس جمهور ایالات متحده شده، بریتانیا دارد اتحادیه اروپا را ترک می کند و «دلقک های قاتل» در سراسر دنیا دارند مردم را به وحشت میاندازند. آیا همهمان داریم دیوانه می شویم؟ احتمالا.
اما حداقل کمی خوبی هم در دنیا وجود دارد. مثلا یک مرد در کامبریا واقع در شمال غرب بریتانیا لباس بتمن به تن کرده و این «دلقک های قاتل» را دنبال میکند و آن ها را فراری میدهد. بی بی سی کامبریا گزارش می دهد که یک کمپانی محلی به نام «ابرقهرمانان کامبریا» مسئول رها کردن این شوالیه بی نام در مقابل بدکاران جوکر مانند است.
در پستی که در صفحه فیس بوک این کمپانی قرار داده شده، ویدیویی هم گذاشته شده که در آن بتمن به مردم گاتهام کامبریا می گوید نگران نباشند. او می گوید: «لطفا به کودکان اطمینان بدهید که آن ها حالا امن هستند.»
در گزارشی که توسط بی بی سی کامبریا منتشر شد، همچنین عکسی از پیغامی منتشر شده که یک هوادار جوان نوشته است. این هوادار یکی از کسانی بود که توسط بتمن نجات داده شد. او گفت: «سلام بتمن. من خیلی از این وضعیت دلقکها میترسیدم و در مدرسهمان دیروز به ما درباره اش هشدار داده شد. در فیس بوک مادرم دیدم که تو این دلقک را گرفتی. یعنی حالا من میتوانم به مدرسه بروم و دیگر نترسم. از تو به خاطر تلاش هایت تشکر میکنم.»
مسئله دلقک ها مدتی است که در اخبار سراسر دنیا دیده می شود و باعث اذیت شدن خیلی ها شده است. این ماجرا ابتدا در ایالات متحده شروع شد و تعدادی از مردم لباس دلقک پوشیدند تا دیگران را دست بیندازند و آنها را بترسانند. اما مدتی بعد ماجرا به بریتانیا هم کشیده شد و با گذشت زمان گزارشهایی از خشونت توسط این دلقک ها هم به گوش رسید. دیده شدن دلقک ها مسئله ای گسترده بوده و مثلا پلیس «تِمز وَلی» بریتانیا مدتی پیش اعلام کرد که در یک ۲۴ساعت، ۱۴ گزارش از حملات این دلقک ها دریافت کرد.
در یک پست توییتری، یکی از شهروندان کامبریا عکسی که از این بتمن جدید در حال دنبال کردن یکی از دلقک ها گرفته بود را به اشتراک گذاشت و نوشت: «حالا در شهر من بتمن دنبال دلقک میکند. باورنکردنی است!»