26-10-2013، 17:50
ماهی را پس از شستن و تکه کردن به آن نمکزده و آن را سرخ میکنیم وکنار میگذاریم. سیرها را کوبیده با پیاز رنده شده تفتمیدهیم...

●
مواد لازم برای دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آشپزی آکا
:
▪ ماهی متوسط: ۱ عدد
▪ رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذا خوری
▪ نمک و ادویه و زعفران: به میزان کافی
▪ سیر: ۵-۶ حبه
▪ پیاز متوسط: ۱ عدد
▪ فلفل قرمز: ۱ قاشق غذاخوری
● طرز تهیه:
ماهی را پس از شستن و تکه کردن به آن نمکزده و آن را سرخ میکنیم وکنار میگذاریم. سیرها را کوبیده با پیاز رنده شده تفتمیدهیم و رب گوجه فرنگی را در یک لیوان آبحل کرده و به آن اضافه میکنیم. وقتی به جوشآمد، نمک و فلفل و ادویه را به آن اضافه کرده ومیگذاریم بجوشد، در آخر به آن زعفران اضافهکرده و روی ماهی سرخ شده میریزیم. این غذاتند میباشد و میتوانید مواد را لابه لای برنج همگذاشته و میل نمایید.

●
مواد لازم برای دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آشپزی آکا
:
▪ ماهی متوسط: ۱ عدد
▪ رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذا خوری
▪ نمک و ادویه و زعفران: به میزان کافی
▪ سیر: ۵-۶ حبه
▪ پیاز متوسط: ۱ عدد
▪ فلفل قرمز: ۱ قاشق غذاخوری
● طرز تهیه:
ماهی را پس از شستن و تکه کردن به آن نمکزده و آن را سرخ میکنیم وکنار میگذاریم. سیرها را کوبیده با پیاز رنده شده تفتمیدهیم و رب گوجه فرنگی را در یک لیوان آبحل کرده و به آن اضافه میکنیم. وقتی به جوشآمد، نمک و فلفل و ادویه را به آن اضافه کرده ومیگذاریم بجوشد، در آخر به آن زعفران اضافهکرده و روی ماهی سرخ شده میریزیم. این غذاتند میباشد و میتوانید مواد را لابه لای برنج همگذاشته و میل نمایید.