19-08-2013، 13:05
افرین
|
نظرسنجی: راست میگم یا نه؟ این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
آره | 15 | 46.88% | |
نه | 3 | 9.38% | |
همشون اینجوری نیستن | 13 | 40.63% | |
نمیدونم | 1 | 3.13% | |
در کل | 32 رأی | 100% |
*شما به این گزینه رأی دادهاید. | [نمایش نتایج] |
پسرایی که ... بیاید کارتون دارم. البته دخترا هم میتونن بیاینا |
||||||||
19-08-2013، 13:05
افرین
19-08-2013، 13:08
شما خودتون که بدترین پسر وقتی نگاه میکنه دختر کرم داره میره بهش شماره میده وگرنه شما اگه سنگین باشین که کسی کارتون نداره
19-08-2013، 13:19
(19-08-2013، 11:25)Allegro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نگران نباش من که کم نمیارم منم مال تورو قبل از تو گزارش دادم خواب موندی
19-08-2013، 13:28
درسته پسرا تیکه میندازن...ولی خداییش بعضی از ما ها خیلی بد لباس میپوشم من که دخترم چندشم می شه
19-08-2013، 13:32
مرسی عزیزم
من یعروز با چادر مامانم رفتم نانوایی پسره شاید 8یا9 سالش بود شماره داد یه بارم معمولی با شال روسری و مانتو رفتم کلاس نقاشی و اومدم برم سوار اتوبوس بشم پسره داشت تبلیغ میکرد یه برگه ی تبلیغاتی داد بهم پشتشو که نگاه کردم شماره داشت زیرشم نوشته بود سعید
یه بارم با دوستام رفتم مثه همیشه دو چرخه سواری بهم تیکه انداختن پسرایی که برام مثه جوجه بودن یه بار دیگه هم پسرا باتوپ فوتبالشون دوچرخمو که تازه درستش کرده بودم توپ بارون کردن منم توپشونو سوراخ کردم یه بار چون قدم بلنده یه پسری بهم گفت زرافه منم بهش گفتم توله سگ و دویدم توی فروشگاه
19-08-2013، 14:03
خوب تا یه جاهاییشو درست اومدی ولی یه جاهاییشو اشتباه کردی
1.همیشه اول شما دخترا ما پسرا رو رها میکنید 2.پسرا همیشه به اون هایی که آرایش کردنو ........ شماره میدن راجع به دختر چادری ها هم اگه علامت بدن شماره میدن 3.تورا خدا راستشو بگو چرا دخترا با هفتاد قلم آرایش میرن بیرون؟فقط الکی نگو واسه دله خودم که دیگه............. 4.زمان های قدیم که دخترا چادری بودن(اوایل انقلاب)خدا شاهده کدوم پسری رو میدیدی مزاحم دختر بشه؟ | ||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|