پسرایی که ... بیاید کارتون دارم. البته دخترا هم میتونن بیاینا - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: پسرایی که ... بیاید کارتون دارم. البته دخترا هم میتونن بیاینا (/showthread.php?tid=48635) |
پسرایی که ... بیاید کارتون دارم. البته دخترا هم میتونن بیاینا - ♪♫ ¥MËLØÐ ♪♫ - 18-08-2013 سلام به برادران گل: منظورم فقط به شماها نیست به تمام پسراست ما دخترا ازدست تیکه انداختناتون نگاه هاتون چشمک زدناتون شماره دادناتون و... خسته شدیم آخه این کارا چه لذتی براتون داره هدفتون از این کارا چیه ماها چادرم سرمون کنیم و آرایشم نکنیم و از اون گیره گنده هام نزنیمم شما کارتون و انجام میدید در ضمن اینایی که گفتم دلیل منطقی برای انجام دادن کاراتون نیست یکم چشم و گوش بسته بار بیاین که ایرادی نداره فردا پس فردا که بخواین زن بگیرین دنبال یه زن متین باحجاب که با هیچ پسری حرف نزده باشه خواهید گشت که پیدا نخواهید کرد چون خودتون هستید که جامعه رو خراب کردید کمه کم همتون 10 تایی به دخترا شماره دادین با حرفاتون امید وارشون کردید بعد که سیر شدید رفتیدپی یه دختر دیگه اینایی که شما میکنید خوش گذرانی نیست بی فرهنگیه شماها خوشتون میاد با خواهراتون اینجوری رفتاربشه از دست شما پسرا هیچ ساعتی نمیشه رفت بیرون چون شماها نا امنی ایجاد کردید حتی زنای30-40 ساله هم میترسن شبا برن بیرون. با عرض پوزش کار بعضی هاتون به جایی کشیده که به زنایی که همسن مادرانتونن تیکه میندازین و چشمک میزنید. مثلا مسلمانید اینقدر که شماها اینجوری هستید کافرا اینجوری نیستن خواهشا بزارید ما هم از زندگی لذت ببریم وقتی میخوایم از مدرسه یا هر جای دیگه برگردیم یا جاییبریم تن و بدنمون نلرزه از ترس. دیگه با ادبی بسته اینقدر بیشعور وبیفرهنگ نباشید حرفام همش راسته پس نزنید زیرش همتون یکین استثنا هم ندارید.بگو خوب البته شاید از20 تاتون یک نفر اینجورینباشه پروفایلمو زیاد جدی نگیرید البته بعضی از نکات رو RE: پسرایی که ... بیاید کارتون دارم. البته دخترا هم میتونن بیاینا - ♫♪ RoZa ♪♫ - 18-08-2013 دمت گرم اجی دمت گرم اگه گوش کنن و دست از سرمون بردارن RE: پسرایی که ... بیاید کارتون دارم. البته دخترا هم میتونن بیاینا - ☆★ super star★☆ - 18-08-2013 موافقم RE: پسرایی که ... بیاید کارتون دارم. البته دخترا هم میتونن بیاینا - MAHTA .S - 18-08-2013 افرین پسرای خوب به توصیه خواهرمون گوش کنید دخترا شما هم بیجمبه بازی درنیارین به پسرا تیکه نندازید RE: پسرایی که ... بیاید کارتون دارم. البته دخترا هم میتونن بیاینا - haniko.r - 19-08-2013 کور باش بانو نگاه که کنی میگویند نخ داد..............عبوس باش بانو،لبخند که بزنی میگویند پا داد..............خودت را محبوس کن بانو..شاید دست از سرمان بردارند.......شاید RE: پسرایی که ... بیاید کارتون دارم. البته دخترا هم میتونن بیاینا - zahra1377 - 19-08-2013 این وسط دختراهم بی تقصیرنیستن.دختری که نخواد رفاقت کنه نمیکنه ولی تیکه انداختن پسراهم کاردرستی نیس... سپاس RE: پسرایی که ... بیاید کارتون دارم. البته دخترا هم میتونن بیاینا - Vampire2 - 19-08-2013 اين حرفات تاثيري رومن نذاشت RE: پسرایی که ... بیاید کارتون دارم. البته دخترا هم میتونن بیاینا - Shadow of Death - 19-08-2013 همش واقعیته ربطی هم به شهری و دهاتی بودن نداره همه پسرا اینجورین RE: پسرایی که ... بیاید کارتون دارم. البته دخترا هم میتونن بیاینا - neginsetare1999 - 19-08-2013 اگه دخترا عقل داشتن همون موقع که کنارخیابون وایمیسادن واسه تاکس یه پسر جلو پاشون ترمز میگرفت یکی میزدن تو گوشش تا بفهمه همه دخترا .....................نیستن RE: پسرایی که ... بیاید کارتون دارم. البته دخترا هم میتونن بیاینا - shovalie - 19-08-2013 به خدا همه پسرا اینجوری نیستن ولی اون عده ای که این کار ها رو انجام میدن باعث بد نام شدن اون دسته ای میشن که این کار هارو انجام نمیدن امیدوارم پسرا این مطلب رو شون تاثیر بزاره و دیگه دختر هارو اذیت نکنن ممنون محمد13 ساله |