27-07-2013، 15:43
مواد لازم :
خمیر پیتزا یا خمیر باگت:یك چانه
سوسیس:پنج عدد
بادمجان:دو عدد
جعفری خردشده:دو قاشق سوپخوری
گوجهفرنگی مینیاتوری و کنجد:به میزان لازم
زرده تخممرغ:یك عدد
پنیرپیتزا:پنج قاشق غذاخوری
سس هزارجزیره:دو قاشق غذاخوری
سس خردل:یك قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
ابتدا خمیر پیتزا را پهن میكنیم و در قالب مورد نظر قرار میدهیم و روی آن را سس هزارجزیره ریخته و آن را پخش میكنیم و بادنجانهای از قبل سرخ شده را میچینیم و كمی پنیر ریخته و بعد سوسیس، دوباره پنیر و جعفری روی آن سس خردل و گوجهفرنگیها را میچینیم و دوباره پنیر میریزیم و روی آن را با بقیه خمیر مانند حصیر میبندیم. روی خمیر زرده تخممرغ زده و كنجد میریزیم. سپس به مدت 20 دقیقه با حرارت 170درجه سانتیگراد در فر قرار میدهیم تا طلایی شود.
خمیر پیتزا یا خمیر باگت:یك چانه
سوسیس:پنج عدد
بادمجان:دو عدد
جعفری خردشده:دو قاشق سوپخوری
گوجهفرنگی مینیاتوری و کنجد:به میزان لازم
زرده تخممرغ:یك عدد
پنیرپیتزا:پنج قاشق غذاخوری
سس هزارجزیره:دو قاشق غذاخوری
سس خردل:یك قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
ابتدا خمیر پیتزا را پهن میكنیم و در قالب مورد نظر قرار میدهیم و روی آن را سس هزارجزیره ریخته و آن را پخش میكنیم و بادنجانهای از قبل سرخ شده را میچینیم و كمی پنیر ریخته و بعد سوسیس، دوباره پنیر و جعفری روی آن سس خردل و گوجهفرنگیها را میچینیم و دوباره پنیر میریزیم و روی آن را با بقیه خمیر مانند حصیر میبندیم. روی خمیر زرده تخممرغ زده و كنجد میریزیم. سپس به مدت 20 دقیقه با حرارت 170درجه سانتیگراد در فر قرار میدهیم تا طلایی شود.