12-12-2015، 16:45
اگر جزو خانمهایی هستید که وقت زیادی برای دسر و شیرینی می گذارید حتما این چیز کیک را درست کنید بچه ها خیلی خوششان می آید این هم رسپی تصویری آن:
مواد لازم:
بیسکویت 1 پاکت
کره 50 گرم
کرم:
تخم مرغ 1 عدد
پنیر 200 گرم
خامه 100 گرم
آرد 2 قاشق مربا خوری
شکر 5 قاشق
نشاسته 1 قاشق
وانیل 1 پاکت
سس شکلاتی:
خامه 100 گرم
شکلات لخ 80 گرم
طرز تهیه :
بیسکویت را در ربوت پودر میکنیم . در یک ظرف می ریزیم در یک تابه کوچک کره می ریزیم و ذوب میکنیم و روی بیسکویت ها می ریزیم و خوب به خورد هم می دهیم در قالب های سیلکونی 2 قاشق می ریزیم و با ته استکان فشار می دهیم و 30-40 دقیقه در یخچال قرار میدهیم .
حالا آب اضافی پنیر را می گیریم رویش شکر می ریزیم و خوب مخلوط میکنیم سپس تخم مرغ ریخته و خامه می ریزیم و با درجه کند میکسر مخلوط میکنیم سپس آرد , نشاسته و انیل را ریخته و با همزن دستی هم میزنیم حالا از یخچال مواد مخلوط را در آورده و برا ی هرکدام 2.5 قاشق از کرم آماده شده را می ریزیم
در سینی فر قرا رداده و دیک ظرف مقداری آب می ریزیم تا ترک نخورند و در فر میگذاریم در فر 160 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم بمدت 40-45 دقیقه بپزد یعنی رویش کمی طلایی شود از فر در اورده 15 دقیقه بماند سپس وقتی ولرم شد 5-6 ساعت در یخچال قرا رمی دهیم تا سرد شود سپس قالب را وارونه کرده تا در آید حالا سس شکلاتی درست می کنیم به این شیوه که در تابه خامه را ریخته و در حرارت میگذاریم ولی نباید بجوشد زود از حرارت برداشته و شکلات تلخ را روی خامه می ریزیم و مرتب هم میزنیم تا شکلات ها ذوب شوند در ظرف گذاشته رویش سس شکلاتی می ریزیم در یخچال بمدت 40-45 دقیقه قرار میدهیم
hi doctor
مواد لازم:
بیسکویت 1 پاکت
کره 50 گرم
کرم:
تخم مرغ 1 عدد
پنیر 200 گرم
خامه 100 گرم
آرد 2 قاشق مربا خوری
شکر 5 قاشق
نشاسته 1 قاشق
وانیل 1 پاکت
سس شکلاتی:
خامه 100 گرم
شکلات لخ 80 گرم
طرز تهیه :
بیسکویت را در ربوت پودر میکنیم . در یک ظرف می ریزیم در یک تابه کوچک کره می ریزیم و ذوب میکنیم و روی بیسکویت ها می ریزیم و خوب به خورد هم می دهیم در قالب های سیلکونی 2 قاشق می ریزیم و با ته استکان فشار می دهیم و 30-40 دقیقه در یخچال قرار میدهیم .
حالا آب اضافی پنیر را می گیریم رویش شکر می ریزیم و خوب مخلوط میکنیم سپس تخم مرغ ریخته و خامه می ریزیم و با درجه کند میکسر مخلوط میکنیم سپس آرد , نشاسته و انیل را ریخته و با همزن دستی هم میزنیم حالا از یخچال مواد مخلوط را در آورده و برا ی هرکدام 2.5 قاشق از کرم آماده شده را می ریزیم
در سینی فر قرا رداده و دیک ظرف مقداری آب می ریزیم تا ترک نخورند و در فر میگذاریم در فر 160 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم بمدت 40-45 دقیقه بپزد یعنی رویش کمی طلایی شود از فر در اورده 15 دقیقه بماند سپس وقتی ولرم شد 5-6 ساعت در یخچال قرا رمی دهیم تا سرد شود سپس قالب را وارونه کرده تا در آید حالا سس شکلاتی درست می کنیم به این شیوه که در تابه خامه را ریخته و در حرارت میگذاریم ولی نباید بجوشد زود از حرارت برداشته و شکلات تلخ را روی خامه می ریزیم و مرتب هم میزنیم تا شکلات ها ذوب شوند در ظرف گذاشته رویش سس شکلاتی می ریزیم در یخچال بمدت 40-45 دقیقه قرار میدهیم
hi doctor