موضوعها: 1,097
سپاس ها 542
سپاس شده 2922 بار در 883 ارسال
حالت من: هیچ کدام
خانم سودا من نرفتم قران باز کنم ببینم ایا این ایه هایی که شما اوردین صحیحه یا نه ولی قبل اون باید بگم ادم معمولی مثل ماها با خوندن معنی بعضی ایه ها متوجه اصل معنی و مفهوم و مقصود واقعی اون نمیشه باید حتما بره تفسیرش رو بخونه شماها به تفسیر اینن ایات حتما رجوع کنید.
موضوعها: 161
سپاس ها 602
سپاس شده 3698 بار در 1586 ارسال
بهتره بگی ضایع شدن زن در میان اعراب
نه اسلام !
موضوعها: 190
سپاس ها 1668
سپاس شده 4053 بار در 1245 ارسال
02-04-2016، 11:06
(آخرین ویرایش در این ارسال: 02-04-2016، 11:10، توسط mT_pOoM_taaK.)
در سخنرانی دکتر حسن عباسی در فرانسه با موضوع حقوق زن در اسلم 300 زن مسلمان شدند که 8 نفر آن ها جز فعالان فمنیست جهانی بودند
زن میتواند به ازای شیر دادن به فرزند از شوهرش حقوق بگیرد
ووو...
این چیزا هم برای اعراب جاهلی بوده
نه برای اسلام
و در جواب اون سوال که تو ذهنت بوجود اومده که میگه مگه امامان و معصومین عرب نبودن این که
حضرت علی میففرماید : من از اعراب بودم و اعراب از من نبودند
و اگه همه میتونستن قرآنو بفهمن که هزار جور تفسیر به وجود نمیاومد و زتدگی این طوری نبود
هزار بار پ.خ داده برو موهاتو کوتاه کن گفتم نمیکنم!
میلیون بار گفته برو موهاتو کوتاه کن گفتم کوتاه نمیکنم!
حالا رفتم آرایشگاه ؛ شخمی ترین مدل مو رو ورداشته داره میزنه!
من... (به دلیل وجود کلمات نامناسب امکان پخش نیست)...!
ملت به مو نیاز نععععععرن!!!
موضوعها: 38
سپاس ها 276
سپاس شده 703 بار در 219 ارسال
Doroste ghoran mardaro bartar nakare jame in karo kade
تـو يـک #ملکه ایی? امـا يـک ملـكه??
هرهفـته پادشـاهشـو? عـوض نميكـنه?✌️?
موضوعها: 4
سپاس ها 210
سپاس شده 152 بار در 102 ارسال
اسلامه دیگه دینی که برای عربا فرستاده شد و به زور تجاوز و خونریزی(ببخشید با اغوش باز)به ما تحمیل کردن چی انتطاری دارید هی دفاع کنید هی چشاتونو ببندید حالا برید درباره ی جایگاه زنان در قبل اسلام تحقیق کنید ببینید جایگاه زنان کشور ما کجاست و الان کجائن
موضوعها: 0
سپاس ها 269
سپاس شده 54 بار در 43 ارسال
ی نکته ایی هست که لازم میدونم بگم ببینید امام صادق (ع)تو زمان خودشون بعضی از مسائل دینی رو تغییر دادن نسبت به زمان پیامبر که خیلی ها هم به ایشون خرده گرفتند که ایشون گفتند که بعضی مسائل باید نسبت به شرایط تغییر کنه اصلا به خاطر همین هم هست که امام زمان باید باشه
مثلا مسائلی مثل 4 تا زن داشتن مردا ، بیرون رفتن زن به اذن شوهر ، برابر نبودن حق دیه و قصاص مربوط به زمانی بود که زنها فقط داخل خونه فعالیت میکردن اما الان شرایط زمانه تغییر کرده و این احکام هم به نسبت تغییر میکنه
به همین دلیله که میگن وقتی امام زمان بیاد دین با این چیزی که امروز هست زمین تا اسمون تغییر میکنه
در بیکرانه ی زندگی دو چیز افسونم کرد ابی اسمان که میبینم و میدانم نیست و خدایی که نمیبینم و میدانم هست