امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تأثیر آشپزی طولانی مدت در بروز سکته و بیماری‌های قلبی

#1
تأثیر آشپزی طولانی مدت در بروز سکته و بیماری‌های قلبی 1

محققان آمریکایی در تحقیقات خود بر روی صدها زن میانسال دریافته‌اند، صرف زمان طولانی‌تر برای پخت غذا با بروز علائم مرتبط با سکته و بیماری‌های قلبی در ارتباط است. پخت و پز غذا برخلاف تصورات قبلی، چندان هم برای سلامتی مفید نیست و حتی می‌تواند با عوارض جدی نیز همراه باشد. محققان دانشگاه راش در شیکاگو در تحقیقات 14 ساله خود دریافته‌اند، زنان هرچه زمان بیشتری را برای آماده کردن غذا صرف کنند، با مشکلات سلامتی بیشتری مواجه خواهند شد؛ این نتایج با پیام‌های بهداشتی که مردم را به استفاده از غذاهای خانگی به جای مصرف غذاهای آماده تشویق می‌کنند، در تضاد است. محققان عنوان می‌کنند که غذاهای خانگی صرفا بدلیل پخته شدن در خانه نمی‌توانند سالم باشند، چراکه سرآشپزهای خانگی در اغلب موارد از مواد ناسالم مانند کره و نمک بیش از اندازه استفاده می‌کنند.
در این تحقیق، داده‌های جمع‌آوری شده از دو هزار و 755 زن در دهه های 40، 50 و 60 طی مدت 14 سال مورد بررسی دقیق قرار گرفت. این اطلاعات شامل مدت زمان صرف شده برای پخت غذا و نتایج سالانه آزمایش پزشکی برای سندرم متابولیک بود؛ افرادی که از پنج عامل خطر دارای سه عامل باشند، در معرض خطر بالای ابتلا به بیماری های قلبی و سکته قرار دارند و علائم هشداردهنده شامل فشار خون بالا، کلسترول بالا و چاقی هستند. زنانی که مدت زمان زیادی را برای پخت و پز غذا صرف می‌کنند، بیشتر در معرض سندرم متابولیک قرار دارند؛ برعکس زنانی که زمان کمتری را برای پخت غذا صرف می‌کنند، با مشکلات سلامت کمتری مواجه می‌شوند.
به گفته محققان، در طی سه تا چهار دهه گذشته نسبت مواد غذایی که در خانه آماده می‌شود، کاهش یافته و شیوع چاقی افزایش پیدا کرده است؛ به همین علت محققان توصیه می‌کنند که افراد به جای استفاده از غذاهای آماده و فست فود از غذاهای خانگی استفاده کنند تا از اپیدمی چاقی و عوامل خطر بیماری‌های قلبی و دیابت بکاهند. با این حال نتایج این تحقیق نشان می‌دهد که صرف زمان زیاد برای پخت غذا در خانه نیز به افزایش عوامل خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی و دیابت کمک می‌کند؛ درحقیقت مدت زمان صرف شده برای پخت غذا با خطر ابتلا به بیماری قلبی و سکته در ارتباط است.
پاسخ
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، bahare_021
آگهی
#2
من شنیده بودم که بوی غذا آلزایمر میاره ..

وقتی داریم آشپزی میکنیم باید حتما هودُ روشن کنیم .. ._. !!
پاسخ
 سپاس شده توسط ( lιεβ )


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  علائم بیماری پارکینسون در سالمندان
  علت بیماری شقاق در زنان چیست + علائم و درمان شقاق بارداری
  فیستول چیست؛ علائم، علت، عوارض و تشخیص بیماری فیستول مقعد
  فلسفه ی طب سوزنی و درمان بیماری ها با آن
  6 ترفند آشپزی برای کاهش کلسترول
  خونریزی مقعد چه ارتباطی با بیماری بواسیر دارد؟
  بیماری که نمیذاره عرق کنیم !
  زردی زبان نشانه کدام بیماری است؟
  بیماری نیمن پیک: بررسی انواع مختلف نیمن پیک، علائم و درمان
  گلیکوژن و بیماری ذخیره سازی گلیکوژن چیست ؟

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان