09-04-2015، 8:26
در پایان دنیا ، حوادث مهمی رخ می دهد که علامت پایان یافتن دنیا و یا نزدیک شدن پایان دنیا است . که از آن به ( اشرط الساعه ) ( نشانه های قبل از قیامت )تعبیر می شود دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.
.
در قرآن می خوانیم :
(( فهل ینظرون الا الساعه ان تاتیهم بعته فقد جاءاشراطها ))
آیـا آنها ( افراد منکر معاد و استهزاء کننده ) جز این انتظار را دارند که قیامت ناگهان برپا شود (آنگاه ایمان بیاورند ) در حالی که هم اکنون نشانه های آن بروز کرده است . براساس این آیه ، نشانه های نزدیک شدن قیامت ، تحقق یافته است ، ولی این مطلب در این آیه به طور سربسته بیان شده ، و مصداقی از آن ، ذکر نشده است دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.
.
اشراط جمع شرط به معنی نشانه است ، به عقیده اکثر مفسران ، منظور از آن ، نشان هایی است که هشدار دهنده یا نوید دهنده نزدیک شدن قیامت بوده و این نشانه ها تحقق یافته است ،مانند : بعثت پیامبر(ص ) معجــزه شق القمـــر و … که هر کدام دارای توضیحی است که خاطر نشان خواهد شد .
روایاتی که از طرق شیعه و سنی نقل شده همین تفسیر را که منظور از اشراط قیامت ، اموری است که قبل از قیامت تحقق می یابد و بعضی از آنها محقق شده و بعضی محقق خواهد شد ، تایید می کند . مطابق آیه مذکور ( … فقد جاء اشراطها ) بخشی از نشانه های نزدیک شدن قیامت ، در جهان تحقق یافته است دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.
.
دو نشانه نزدیک شدن قیامت از نظر قرآن
درقرآن ، دو نشانه نزدیک شدن قیامت ،ذکر شده ، که یکی از آنها تحقق یافته که همان مساله شق القمر بــاشد ، و دیگری ( پوشش آسمان از دود غلیظ ) که به زودی محقق خواهد شد دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.
.
۱ – قرآن در مورد اول می فرماید :
(( اقتربت الساعه وانشق القمر ))
قیامت نزدیک شد ، و ماه از هم شکافت .
طبق این آیه شق القمر ( شکافته شدن ماه که در عصر پیامبر (ع) در مکه رخ داد و از معجزات آن حضرت بود ) نشانه نزدیک شدن قیامت است . چنان که داستانش ذکر می شود .
۲ – و در مورد دوم می فرماید :
(( فارتقب یوم تاتی السماء بدخان مبین ))
ای پیامبر ! منتظر روزی باش که آسمان دود آشکاری را پدیدار سازد))
پیرامون این آیه مفسران گفتگو هایی نموده اند ، ولی آن تفسیری که با روایات هماهنگ است این است که منظور ، پوشانده شدن آسمان به وسیله دود غلیظ است ،که در آن وقت مردم ، دست به دامن لطف و رحمت الهی شده ، و خداوند از روی رحم و کرمش ، از شدت این عذاب می کاهد ، ولی در عین حال کافران ، ایمان نمی آورند .