مواد لازم :
گوشت بدون استخوان
750 گرم
به
1 کیلوگرم
پیاز سرخ شده
4 قاشق سوپخوری
روغن
150 گرم
شکر (در صورت تمایل)
2 قاشق سوپخوری
آبلیمو
نصف فنجان کوچک
گوجه فرنگی یا رب
دو قاشق غذاخوری
زعفران ساییده
یک قاشق مرباخوری
نمک و فلفل
به مقدار لازم
طرز تهیه :
گوشت را قیمه ای خرد می کنیم سپس آن را کوبید و با پیاز سرخ می نماییم. آب به مقدار کافی درون قابلمه ریخته و می گذاریم گوشت بپزد.
پوست به را گرفته و به چهار قسمت تقسیم می نماییم تخم به ها را جدا نموده و به شکل سیب زمینی قیمه به را خلالی کرده درون روغن سرخ نموده داخل قابلمه گوشت می ریزیم.
در مرحله پایانی طبخ خورش به : شکر – آبلیمو و زعفران را اضافه کرده و بگذارید خورش به جا بیافتد. دقت نمایید خورش آنقدر نپزد که به ها له شود و بعد از کشیدن خورش خلال های به فرم و شکل خود را حفظ نماید.خورش را با چلو میل نمایید.
امیدوارم خوشتون بیاد