28-12-2014، 13:43
مواد لازم
برای کیک
• 3 عدد تخممرغ درشت
• یک پیمانه شکر درشت
• 2/3 پیمانه پوره کدوحلوایی
• ¾ پیمانه آرد کامل
• نصف قاشق چایخوری جوش شیرین
• نصف قاشق چایخوری بیکینگپودر
• یک قاشق غذاخوری ادویه پای
• ¼ قاشق چایخوری نمک
• ¼ پیمانه پودر شکر/قند
برای مواد میانی
• 225 گرم پنیر خامهای نرم شده
• 4 قاشق غذاخوری کره آبشده
• 1 ¼ پیمانه پودر قند
• یک قاشق غذاخوری شیر افرا
طرز تهیه
1. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. کف قالب را با روغن چرب کنید و یک لایه کاغذ روغنی بگذارید.
2. سه عدد تخممرغ را درون کاسه بشکنید و با همزن برقی هم بزنید و سپس یک پیمانه شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
3. تخممرغ و شکر را با سرعت متوسط به مدت 3 تا 4 دقیقه هم بزنید تا یکدست و غلیظ شوند.
4. پس از این مرحله، در یک کاسه، مواد خشک که شامل ¾ پیمانه آرد، نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر و جوششیرین، یک قاشق چایخوری ادویه پای و ¼ قاشق چایخوری نمک را با هم مخلوط کنید.
5. سپس مخلوط تخممرغ و آرد را با هم مخلوط کنید و دوسوم پوره کدوحلوایی را بیفزایید. حدود یک دقیقه هم بزنید تا یکدست شوند.
6. مخلوط آرد را اضافه کنید و هم بزنید.
7. مواد کیک را در قالب چرب بریزید.
8. آن را به مدت 11 تا 16 دقیقه در فر با دمای 375 درجه فارنهایت قرار دهید. اگر هنوز پخته نشده بود، چند دقیقه بیشتر آن را بپزید.
9. پس از پخته شدن کیک، روی دستمال آشپزخانه پودر قند بپاشید تا کیک به دستمال نچسبد. هنگام رول کردن کیک، کاغذ روغنی را از آن جدا کنید.
11. برای تهیه مواد میانی، پنیر خامهای و کره را به مدت 30 دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شوند.
12. کره و پنیر را با سرعت متوسط همزن هم بزنید.
13. پودر قند را اضافه کنید و هم بزنید تا پف کنند و یکدست شوند.
14. شیره افرا را اضافه کنید و با سرعت بالا دوباره هم بزنید.
15. سپس این مخلوط را روی سطح کیک باز کنید. البته کناره های آن را خالی بگذارید تا هنگام رول کردن مواد بیرون نزند.
16. دور رول کیک کاغذ بپیچید و آن را در یخچال بگذارید.
17. آنها را برش بزنید، پودر قند بپاشید و سرو کنید.
7. مواد کیک را در قالب چرب بریزید.