مواد لازم : همه مواد در دمای اتاق باشند.
شیر
50 میلی لیتر
بکینگ پودر
نصف قاشق چای خوری
نمک
یک چهارم قاشق چای خوری
کره نرم شده
75 گرم
زرده تخم مرغ
1 عدد
روغن مایع
دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
• آرد و بکینک پودر را 2 بار الک کنید.
• نمک را به مخلوط آرد اضافه کنید.
• شیر و کره را اضافه کرده و کاملا ورز دهید.
•به مدت 10 دقیقه خمیر را استراحت دهید.
• فر را با درجه 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
• خمیر رابه ضخامت 3 میلی متر با وردنه صاف کنید.
• نوارهای با پهنای یک سانتی متر روی خمیر برش داده و به صورت گیس بافت فرم دهید.
• ظرف نان را روی کاغذ روغنی برگردانده و با خودکار اندازه آن را علامت گذاری کنید.
• خمیر بافته شده را از لبه دایره علامت گذاری شده به طرف داخل، مطابق تصویر قرار دهید.
• دو سر خمیر را با کمی زرده تخم مرغ به هم بچسبانید.
• بقیه خمیر را با قالب فلزی شکل داده و با مقدار کم زرده تخم مرغ، روی محل اتصال خمیر گیس بافت بچسبانید.
• زرده تخم مرغ را با یک قاشق روغن مایع مخلوط نموده و با قلم مو روی سطح حلقه بمالید.
• حلقه نانی آماده شده را به مدت 30-40 دقیقه(بسته به نوع فر) داخل فر قرار دهید.
• حلقه نانی را روی لبه ظرف سرو قرار داده و داخل ظرف را با نان دلخواه پر کنید.
منبع: آموزشگاه آشپزی ساران