امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه کباب فسنجانی

#1
طرز تهیه کباب فسنجانی 1

مواد لازم:
گوشت بدون استخوان ران وسینه مرغ : 600 گرم
پیاز : 1 عدد متوسط
گردو آسیاب شده : 200 - 300 گرم
رب انار : یک فنجان سر پر
نمک ,فلفل , زعفران دم کرده : به میزان دلخواه

نکته : این دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
غذا  را میشود هم به صورت کبابی و هم به صورت بخار پز در تابه های چفل طبخ کرد
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه  :
ابتدا گوشت مرغ را شسته ومانند قطعات جوجه کبابی خرد میکنیم سپس پیاز را خرد کرده ودر ظرف به آن میافزاییم بعد از آن گردویی که از قبل آسیاب کرده بودیم راهمراه رب انار ونمک وفلفل وزعفران دم کرده را به بقیه مواد اضافه میکنیم وبرای ساعتی در جایی خنک به آن استراحت میدهیم تا به خوبی با هم مزه دار شوند .
نکته : پیاز ها نباید ریز خرد ویا رنده شوند زیرا به گوشت چسبیده وزمان کباب کردن پیازها زودتر میسوزند ومورد دیگر این که اگر نخواستید گوشت ها را به صورت جوجه کبابی با سیخ جوجه, کباب کنید میتوانید آن را با مقدار کمی آب درون فر یا تابه های چفل به مدت یک ربع تا بیست دقیقه طبخ کنید که در آنوقت آب کبابها به روغن میافتد وطعم ومزه واقعی فسنجان را به خود میگیرد .
نا گفته نماند که این دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
غذا  را هم با برنج ویا هم بانان میتوان سرو نمود . غذای لذیذی است امتحان کنید .
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(..*)


طرز تهیه کباب فسنجانی 1
پاسخ
 سپاس شده توسط مهربان ترین دختر دنیا
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان