طرز تهیه کباب فسنجانی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه کباب فسنجانی (/showthread.php?tid=186892) |
طرز تهیه کباب فسنجانی - NeginNg - 24-10-2014 مواد لازم: گوشت بدون استخوان ران وسینه مرغ : 600 گرم پیاز : 1 عدد متوسط گردو آسیاب شده : 200 - 300 گرم رب انار : یک فنجان سر پر نمک ,فلفل , زعفران دم کرده : به میزان دلخواه نکته : این دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. غذا را میشود هم به صورت کبابی و هم به صورت بخار پز در تابه های چفل طبخ کرد دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. طرز تهیه : ابتدا گوشت مرغ را شسته ومانند قطعات جوجه کبابی خرد میکنیم سپس پیاز را خرد کرده ودر ظرف به آن میافزاییم بعد از آن گردویی که از قبل آسیاب کرده بودیم راهمراه رب انار ونمک وفلفل وزعفران دم کرده را به بقیه مواد اضافه میکنیم وبرای ساعتی در جایی خنک به آن استراحت میدهیم تا به خوبی با هم مزه دار شوند . نکته : پیاز ها نباید ریز خرد ویا رنده شوند زیرا به گوشت چسبیده وزمان کباب کردن پیازها زودتر میسوزند ومورد دیگر این که اگر نخواستید گوشت ها را به صورت جوجه کبابی با سیخ جوجه, کباب کنید میتوانید آن را با مقدار کمی آب درون فر یا تابه های چفل به مدت یک ربع تا بیست دقیقه طبخ کنید که در آنوقت آب کبابها به روغن میافتد وطعم ومزه واقعی فسنجان را به خود میگیرد . نا گفته نماند که این دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. غذا را هم با برنج ویا هم بانان میتوان سرو نمود . غذای لذیذی است امتحان کنید . |