امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه قابلمه (ترکمن صحرا)

#1
طرز تهیه قابلمه (ترکمن صحرا) 1


مواد لازم (جهت 4-5 نفر) :

فیله ماهی ازون برون قطعه قطعه نیم کبلو

پیاز ساطوری یک عدد

سیبزمینی پوست گرفته گردویی 3 تا 4 عدد

کشمش بی هسته 1پیمانه

رب گوجه فرنگی 1 قاشق دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
غذا خوری

زردچوبه 1 قاشق مرباخوری

روغن، نمک، فلفل به میزان لازم



طرز تهيه :

ماهی را بشویید و لای حوله خشک کنید . 5-6 قاشق روغن در قابلمه روی شعله ی ملایم داغ کنید و پیاز را در آن تفت دهید تا کمی رنگ بگیرد . قطعه های ماهی را در روغن بگذارید و هر دو روی آن ها را 3-4 دقیقه سرخ کنید .

رب گوجه فرنگی و کشمش و زرد چوبه را با اندکی نمک و فلفل اضافه کنید و 3-4 چرخ بدهید و سپس 1 پیمانه آب بریزید تا به جوش بیاید . شعله را کم کنید و بگذارید 10-15 دقیقه بپزد .
سیب زمینی را در قابلمه بریزید وزیرو رو کنید . در قابلمه را ببندید و25-20 دقیقه بپزید تا خورش به روغن بنشیند .
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(..*)


طرز تهیه قابلمه (ترکمن صحرا) 1
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان