![]() |
طرز تهیه قابلمه (ترکمن صحرا) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه قابلمه (ترکمن صحرا) (/showthread.php?tid=186857) |
طرز تهیه قابلمه (ترکمن صحرا) - NeginNg - 24-10-2014 ![]() مواد لازم (جهت 4-5 نفر) : فیله ماهی ازون برون قطعه قطعه نیم کبلو پیاز ساطوری یک عدد سیبزمینی پوست گرفته گردویی 3 تا 4 عدد کشمش بی هسته 1پیمانه رب گوجه فرنگی 1 قاشق دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. غذا خوری زردچوبه 1 قاشق مرباخوری روغن، نمک، فلفل به میزان لازم طرز تهيه : ماهی را بشویید و لای حوله خشک کنید . 5-6 قاشق روغن در قابلمه روی شعله ی ملایم داغ کنید و پیاز را در آن تفت دهید تا کمی رنگ بگیرد . قطعه های ماهی را در روغن بگذارید و هر دو روی آن ها را 3-4 دقیقه سرخ کنید . رب گوجه فرنگی و کشمش و زرد چوبه را با اندکی نمک و فلفل اضافه کنید و 3-4 چرخ بدهید و سپس 1 پیمانه آب بریزید تا به جوش بیاید . شعله را کم کنید و بگذارید 10-15 دقیقه بپزد . سیب زمینی را در قابلمه بریزید وزیرو رو کنید . در قابلمه را ببندید و25-20 دقیقه بپزید تا خورش به روغن بنشیند . |