امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه هواری‌ (غذای‌ محلی‌ بندرعباس‌ )

#1
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه هواری‌ (غذای‌ محلی‌ بندرعباس‌ ) 1

● مواد لازم‌:
▪ برنج‌: سه‌ پیمانه‌
▪ سیر: ۳ - ۲ حبه‌
▪ نمك‌: به‌ مقدار كافی‌
▪ فلفل‌ قرمز و ادویه‌: به‌ مقدار كافی‌
▪ ماهی‌ یا میگو: ۱۵۰ گرم‌
▪ آب‌: ۶ پیمانه‌
▪ پیاز متوسط خرد شده‌: ۱ عدد
▪ كره‌: ۵۰ گرم‌
● طرز تهیه‌:
برنج‌ را از قبل‌ خیس‌ می‌كنیم‌، روغن‌ را در دیگ‌روی‌ آتش‌ ملایم‌ داغ‌ كرده‌ پیاز را در آن‌ تفت‌داده‌ تا طلائی‌ شود. سیر را ریز خرد كرده‌ بازردچوبه‌ به‌ پیاز اضافه‌ می‌كنیم‌ و كمی‌ آنها را چرخ‌می‌كنیم‌. ماهی‌ را اضافه‌ كرده‌ ادویه‌ و فلفل‌ رامی‌ریزیم‌ ماهی‌ را در پیاز تفت‌ می‌دهیم‌ تا آب‌ماهی‌ تمام‌ شود آب‌ را با نمك‌ اضافه‌ كرده‌ ومی‌گذاریم‌ به‌ جوش‌ بیاید وقتی‌ چند جوش‌ خوردبرنج‌ را اضافه‌ كرده‌ و پس‌ از آن‌ كه‌ آب‌ هم‌ سطح‌برنج‌ شد برنج‌ را با كفگیر زیر و رو كرده‌ و كره‌ راكمی‌ آب‌ كرده‌ روی‌ برنج‌ می‌دهیم‌، زیر شعله‌ راكم‌ كرده‌ و زیر دیگ‌ را شعله‌ پخش‌ كن‌ و روی‌ آن‌را دم‌ كنی‌ می‌گذاریم‌ پس‌ از ۴۰ - ۳۰ دقیقه‌ پلوآماده‌ است‌. در صورت‌ تمایل‌ می‌توانید ۱ پیمانه‌گشنیز یا شوید ساطوری‌ شده‌ و ۱ پیمانه‌ لوبیا چشم‌بلبلی‌ یا عدس‌ را هم‌ به‌ هواری‌ اضافه‌ كنید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(..*)


طرز تهیه هواری‌ (غذای‌ محلی‌ بندرعباس‌ ) 1
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان