طرز تهیه هواری (غذای محلی بندرعباس ) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه هواری (غذای محلی بندرعباس ) (/showthread.php?tid=186844) |
طرز تهیه هواری (غذای محلی بندرعباس ) - NeginNg - 24-10-2014 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ● مواد لازم: ▪ برنج: سه پیمانه ▪ سیر: ۳ - ۲ حبه ▪ نمك: به مقدار كافی ▪ فلفل قرمز و ادویه: به مقدار كافی ▪ ماهی یا میگو: ۱۵۰ گرم ▪ آب: ۶ پیمانه ▪ پیاز متوسط خرد شده: ۱ عدد ▪ كره: ۵۰ گرم ● طرز تهیه: برنج را از قبل خیس میكنیم، روغن را در دیگروی آتش ملایم داغ كرده پیاز را در آن تفتداده تا طلائی شود. سیر را ریز خرد كرده بازردچوبه به پیاز اضافه میكنیم و كمی آنها را چرخمیكنیم. ماهی را اضافه كرده ادویه و فلفل رامیریزیم ماهی را در پیاز تفت میدهیم تا آبماهی تمام شود آب را با نمك اضافه كرده ومیگذاریم به جوش بیاید وقتی چند جوش خوردبرنج را اضافه كرده و پس از آن كه آب هم سطحبرنج شد برنج را با كفگیر زیر و رو كرده و كره راكمی آب كرده روی برنج میدهیم، زیر شعله راكم كرده و زیر دیگ را شعله پخش كن و روی آنرا دم كنی میگذاریم پس از ۴۰ - ۳۰ دقیقه پلوآماده است. در صورت تمایل میتوانید ۱ پیمانهگشنیز یا شوید ساطوری شده و ۱ پیمانه لوبیا چشمبلبلی یا عدس را هم به هواری اضافه كنید. |