22-10-2014، 13:26
(آخرین ویرایش در این ارسال: 22-10-2014، 13:27، توسط Mιѕѕ UηυѕυαL.)
[img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[/img]
اسپاگتی به روش مکزیکی
▪ مواد لازم
اسپاگتی رشته ای=۵۰۰ گرم
سوسیس=۴ عدد خرد شده
پیاز ریز شده=۲ عدد
سیر ریز شده=۴ حبه
فلفل دلمه سبز=۲ عدد ریزشده
روغن زیتون=یک دوم لیوان
گوجه فرنگی پوست کنده و رنده شده=۴ عدد
رب گوجه فرنگی=۴ قاشق غذاخوری
آب=۱ لیوان
قرص عصاره مگی=۱ عدد
زردچوبه= یک دوم قاشق مرباخوری
پودر فلفل قرمز= یک دوم قاشق مرباخوری
پودر اورگانو=کمی
نمک=به مقدار لازم
پنیر پیتزای رنده شده=۱ لیوان
▪ طرز تهیه:
ابتدا درون یک ظرف آب کمی روغن و نمک ریخته می جوشانیم، سپس اسپاگتی را به آن اضافه می کنیم و تا پخته و نرم شود، سپس آن را در صافی ریخته روی آن کمی آب سرد می ریزیم تا رشته ها به هم نچسبند و کنار می گذاریم تا آب آن کاملا برود.
سوسیس ها را به صورت حلقه ای خرد کرده و هر کدام را دو قسمت می کنیم. روغن را در ماهیتابه کمی گرم کرده آن گاه سوسیس ها در روغن سرخ می کنیم. سپس سیر و پیازو فلفل دلمه ای را به سوسیس اضافه کرده و با قاشق چوبی هم می زنیم تا بقیه مواد طلایی رنگ شود ،سپس گوجه فرنگی های رنده شده به علاوه ۳ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به علاوه یک لیوان آب را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط می کنیم بعد از آن سس گوجه فرنگی را به مخلوط سوسیس و سبزیجات اضافه کرده، عصاره مگی و زردچوبه و پودر فلفل قرمزو پودر اورگانو و نمک را به آن اضافه کرده و مواد به دست آمده را به مدت ۵ دقیقه روی حرارت می جوشانیم تا کمی غلیظ شود.
در آخر اسپاگتی ها را به مواد اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم سپس آن را در ظرف پیرکسی با عمق زیاد ریخته و روی مواد را پنیر پیتزای رنده شده می ریزیم و ظرف را به مدت نیم ساعت با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد در فر می گذاریم. بعد آن را از فر خارج کرده و روی آن را با جعفری خرد شده تزئین می کنیم.
● اسپاگتی به طریقه سیسیلی
▪ مواد لازم
سیب زمینی= ۲۵۰ گرم
کره= ۲ قاشق سوپخوری
سیر= ۲ عدد
گوشت گوسفند= ۱۰۰ گرم
قارچ= ۱۰۰ گرم
جعفری ساطوری شده= ۱ قاشق سوپخوری
ماهی کولی= ۴ عدد
زیتون سبز= ۱۲ عدد
پیاز داغ عسلی= ۴۰۰ گرم
روغن زیتون= ۲ قاشق سوپخوری
پنیر پیتزا= ۱ قاشق سوپخوری
▪ طرز تهیه:
پیازها را خرد کرده و در مقداری کره سرخ نمایید سپس سیرها را خرد کرده با مقداری قیمه گوشت گوسفند و ۱۰۰ گرم قارچ خرد شده و قدری جعفری ساطوری شده و چهار قطعه ماهی کولی و ۱۲ عدد زیتون بی هسته مخلوط کنیدآنگاه در ظرف جداگانه ۴۰۰ گرم اسپاگتی پخته شده را با روغن زیتون مخلوط کرده آن را هم بزنید و مخلوط فوق را روی آن بریزید سپس چند قاشق پنیر رنده شده رویش بریزید و گرم گرم میل کنید.
● اسپاگتی یونانی
▪ مواد لازم
تخم مرغ=۴ عدد
پنیر پیتزا= ۵۰ گرم
روغن زیتون= ۲ قاشق سوپ خوری
خامه= ۴ قاشق سوپ خوری
اسپاگتی= ۴۰۰ گرم
کالباس= ۱۳۰ گرم
سیر= یک حبه
آب= ۸ پیمانه
نمک و فلفل= به میزان لازم
▪ طرز تهیه :
ابتدا آب را به همراه کمی روغن و نمک روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، پس از آن ،اسپاگتی را داخل آب جوش بریزید و بگذاریدبپزد، توجه داشته باشید هنگامی که اسپاگتی راداخل آبکش می ریزید باید کاملا نرم شده باشد.سپس سیر را خرد کرده و در باقی مانده روغن کمی تفت دهید تا رنگ آن طلایی شود، بعد کالباس را که از قبل خرد کرده اید، به مواد اضافه کنید و هنگامی که کالباس کاملا سرخ شد، آن را ازروی حرارت بردارید و اسپاگتی آبکش شده را به آن اضافه کنید. سپس پنیر را رنده کرده و با تخم مرغ و خامه مخلوط کنید و نمک و فلفل را نیزبه آن اضافه کنید و سپس مواد را روی اسپاگتی بریزید و ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید.پس از مدتی اسپاگتی را درون ظرف برگردانید تا تخم مرغ ها کمی بسته شوند و به اسپاگتی بچسبند. توجه داشته باشید که این غذا بیش از حد روی آتش نماند. هنگام سرو کردن این غذا باید آن را درون ظرفی بریزید که کمی گرم باشد.
[/img]
اسپاگتی به روش مکزیکی
▪ مواد لازم
اسپاگتی رشته ای=۵۰۰ گرم
سوسیس=۴ عدد خرد شده
پیاز ریز شده=۲ عدد
سیر ریز شده=۴ حبه
فلفل دلمه سبز=۲ عدد ریزشده
روغن زیتون=یک دوم لیوان
گوجه فرنگی پوست کنده و رنده شده=۴ عدد
رب گوجه فرنگی=۴ قاشق غذاخوری
آب=۱ لیوان
قرص عصاره مگی=۱ عدد
زردچوبه= یک دوم قاشق مرباخوری
پودر فلفل قرمز= یک دوم قاشق مرباخوری
پودر اورگانو=کمی
نمک=به مقدار لازم
پنیر پیتزای رنده شده=۱ لیوان
▪ طرز تهیه:
ابتدا درون یک ظرف آب کمی روغن و نمک ریخته می جوشانیم، سپس اسپاگتی را به آن اضافه می کنیم و تا پخته و نرم شود، سپس آن را در صافی ریخته روی آن کمی آب سرد می ریزیم تا رشته ها به هم نچسبند و کنار می گذاریم تا آب آن کاملا برود.
سوسیس ها را به صورت حلقه ای خرد کرده و هر کدام را دو قسمت می کنیم. روغن را در ماهیتابه کمی گرم کرده آن گاه سوسیس ها در روغن سرخ می کنیم. سپس سیر و پیازو فلفل دلمه ای را به سوسیس اضافه کرده و با قاشق چوبی هم می زنیم تا بقیه مواد طلایی رنگ شود ،سپس گوجه فرنگی های رنده شده به علاوه ۳ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به علاوه یک لیوان آب را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط می کنیم بعد از آن سس گوجه فرنگی را به مخلوط سوسیس و سبزیجات اضافه کرده، عصاره مگی و زردچوبه و پودر فلفل قرمزو پودر اورگانو و نمک را به آن اضافه کرده و مواد به دست آمده را به مدت ۵ دقیقه روی حرارت می جوشانیم تا کمی غلیظ شود.
در آخر اسپاگتی ها را به مواد اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم سپس آن را در ظرف پیرکسی با عمق زیاد ریخته و روی مواد را پنیر پیتزای رنده شده می ریزیم و ظرف را به مدت نیم ساعت با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد در فر می گذاریم. بعد آن را از فر خارج کرده و روی آن را با جعفری خرد شده تزئین می کنیم.
● اسپاگتی به طریقه سیسیلی
▪ مواد لازم
سیب زمینی= ۲۵۰ گرم
کره= ۲ قاشق سوپخوری
سیر= ۲ عدد
گوشت گوسفند= ۱۰۰ گرم
قارچ= ۱۰۰ گرم
جعفری ساطوری شده= ۱ قاشق سوپخوری
ماهی کولی= ۴ عدد
زیتون سبز= ۱۲ عدد
پیاز داغ عسلی= ۴۰۰ گرم
روغن زیتون= ۲ قاشق سوپخوری
پنیر پیتزا= ۱ قاشق سوپخوری
▪ طرز تهیه:
پیازها را خرد کرده و در مقداری کره سرخ نمایید سپس سیرها را خرد کرده با مقداری قیمه گوشت گوسفند و ۱۰۰ گرم قارچ خرد شده و قدری جعفری ساطوری شده و چهار قطعه ماهی کولی و ۱۲ عدد زیتون بی هسته مخلوط کنیدآنگاه در ظرف جداگانه ۴۰۰ گرم اسپاگتی پخته شده را با روغن زیتون مخلوط کرده آن را هم بزنید و مخلوط فوق را روی آن بریزید سپس چند قاشق پنیر رنده شده رویش بریزید و گرم گرم میل کنید.
● اسپاگتی یونانی
▪ مواد لازم
تخم مرغ=۴ عدد
پنیر پیتزا= ۵۰ گرم
روغن زیتون= ۲ قاشق سوپ خوری
خامه= ۴ قاشق سوپ خوری
اسپاگتی= ۴۰۰ گرم
کالباس= ۱۳۰ گرم
سیر= یک حبه
آب= ۸ پیمانه
نمک و فلفل= به میزان لازم
▪ طرز تهیه :
ابتدا آب را به همراه کمی روغن و نمک روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، پس از آن ،اسپاگتی را داخل آب جوش بریزید و بگذاریدبپزد، توجه داشته باشید هنگامی که اسپاگتی راداخل آبکش می ریزید باید کاملا نرم شده باشد.سپس سیر را خرد کرده و در باقی مانده روغن کمی تفت دهید تا رنگ آن طلایی شود، بعد کالباس را که از قبل خرد کرده اید، به مواد اضافه کنید و هنگامی که کالباس کاملا سرخ شد، آن را ازروی حرارت بردارید و اسپاگتی آبکش شده را به آن اضافه کنید. سپس پنیر را رنده کرده و با تخم مرغ و خامه مخلوط کنید و نمک و فلفل را نیزبه آن اضافه کنید و سپس مواد را روی اسپاگتی بریزید و ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید.پس از مدتی اسپاگتی را درون ظرف برگردانید تا تخم مرغ ها کمی بسته شوند و به اسپاگتی بچسبند. توجه داشته باشید که این غذا بیش از حد روی آتش نماند. هنگام سرو کردن این غذا باید آن را درون ظرفی بریزید که کمی گرم باشد.