اسپاگتی به شیوه ملل مختلف - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: اسپاگتی به شیوه ملل مختلف (/showthread.php?tid=185647) |
اسپاگتی به شیوه ملل مختلف - Mιѕѕ UηυѕυαL - 22-10-2014 [img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. [/img] اسپاگتی به روش مکزیکی ▪ مواد لازم اسپاگتی رشته ای=۵۰۰ گرم سوسیس=۴ عدد خرد شده پیاز ریز شده=۲ عدد سیر ریز شده=۴ حبه فلفل دلمه سبز=۲ عدد ریزشده روغن زیتون=یک دوم لیوان گوجه فرنگی پوست کنده و رنده شده=۴ عدد رب گوجه فرنگی=۴ قاشق غذاخوری آب=۱ لیوان قرص عصاره مگی=۱ عدد زردچوبه= یک دوم قاشق مرباخوری پودر فلفل قرمز= یک دوم قاشق مرباخوری پودر اورگانو=کمی نمک=به مقدار لازم پنیر پیتزای رنده شده=۱ لیوان ▪ طرز تهیه: ابتدا درون یک ظرف آب کمی روغن و نمک ریخته می جوشانیم، سپس اسپاگتی را به آن اضافه می کنیم و تا پخته و نرم شود، سپس آن را در صافی ریخته روی آن کمی آب سرد می ریزیم تا رشته ها به هم نچسبند و کنار می گذاریم تا آب آن کاملا برود. سوسیس ها را به صورت حلقه ای خرد کرده و هر کدام را دو قسمت می کنیم. روغن را در ماهیتابه کمی گرم کرده آن گاه سوسیس ها در روغن سرخ می کنیم. سپس سیر و پیازو فلفل دلمه ای را به سوسیس اضافه کرده و با قاشق چوبی هم می زنیم تا بقیه مواد طلایی رنگ شود ،سپس گوجه فرنگی های رنده شده به علاوه ۳ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به علاوه یک لیوان آب را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط می کنیم بعد از آن سس گوجه فرنگی را به مخلوط سوسیس و سبزیجات اضافه کرده، عصاره مگی و زردچوبه و پودر فلفل قرمزو پودر اورگانو و نمک را به آن اضافه کرده و مواد به دست آمده را به مدت ۵ دقیقه روی حرارت می جوشانیم تا کمی غلیظ شود. در آخر اسپاگتی ها را به مواد اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم سپس آن را در ظرف پیرکسی با عمق زیاد ریخته و روی مواد را پنیر پیتزای رنده شده می ریزیم و ظرف را به مدت نیم ساعت با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد در فر می گذاریم. بعد آن را از فر خارج کرده و روی آن را با جعفری خرد شده تزئین می کنیم. ● اسپاگتی به طریقه سیسیلی ▪ مواد لازم سیب زمینی= ۲۵۰ گرم کره= ۲ قاشق سوپخوری سیر= ۲ عدد گوشت گوسفند= ۱۰۰ گرم قارچ= ۱۰۰ گرم جعفری ساطوری شده= ۱ قاشق سوپخوری ماهی کولی= ۴ عدد زیتون سبز= ۱۲ عدد پیاز داغ عسلی= ۴۰۰ گرم روغن زیتون= ۲ قاشق سوپخوری پنیر پیتزا= ۱ قاشق سوپخوری ▪ طرز تهیه: پیازها را خرد کرده و در مقداری کره سرخ نمایید سپس سیرها را خرد کرده با مقداری قیمه گوشت گوسفند و ۱۰۰ گرم قارچ خرد شده و قدری جعفری ساطوری شده و چهار قطعه ماهی کولی و ۱۲ عدد زیتون بی هسته مخلوط کنیدآنگاه در ظرف جداگانه ۴۰۰ گرم اسپاگتی پخته شده را با روغن زیتون مخلوط کرده آن را هم بزنید و مخلوط فوق را روی آن بریزید سپس چند قاشق پنیر رنده شده رویش بریزید و گرم گرم میل کنید. ● اسپاگتی یونانی ▪ مواد لازم تخم مرغ=۴ عدد پنیر پیتزا= ۵۰ گرم روغن زیتون= ۲ قاشق سوپ خوری خامه= ۴ قاشق سوپ خوری اسپاگتی= ۴۰۰ گرم کالباس= ۱۳۰ گرم سیر= یک حبه آب= ۸ پیمانه نمک و فلفل= به میزان لازم ▪ طرز تهیه : ابتدا آب را به همراه کمی روغن و نمک روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، پس از آن ،اسپاگتی را داخل آب جوش بریزید و بگذاریدبپزد، توجه داشته باشید هنگامی که اسپاگتی راداخل آبکش می ریزید باید کاملا نرم شده باشد.سپس سیر را خرد کرده و در باقی مانده روغن کمی تفت دهید تا رنگ آن طلایی شود، بعد کالباس را که از قبل خرد کرده اید، به مواد اضافه کنید و هنگامی که کالباس کاملا سرخ شد، آن را ازروی حرارت بردارید و اسپاگتی آبکش شده را به آن اضافه کنید. سپس پنیر را رنده کرده و با تخم مرغ و خامه مخلوط کنید و نمک و فلفل را نیزبه آن اضافه کنید و سپس مواد را روی اسپاگتی بریزید و ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید.پس از مدتی اسپاگتی را درون ظرف برگردانید تا تخم مرغ ها کمی بسته شوند و به اسپاگتی بچسبند. توجه داشته باشید که این غذا بیش از حد روی آتش نماند. هنگام سرو کردن این غذا باید آن را درون ظرفی بریزید که کمی گرم باشد. RE: اسپاگتی به شیوه ملل مختلف - jovad - 24-10-2014 اهان پس که |