03-10-2014، 9:41
مواد لازم:
شکر 115 گرم * آرد 115 گرم * بیکینگ پودر 1 ق.چ * نمک 8/1 ق.چ * کره ذوب شده 115 گرم * بادام پودر شده 55 گرم
* وانیل 4/1 ق.چ * تخم مرغ درشت 4 عدد *
طرز تهیه:
ابتدا شکر و آرد و نمک و بیکینگ پودر را در ظرفی ریخته مخلوط کنید.
کره را ذوب کرده و کنار بگذارید تا خنک شود. سپس تخم مرغ ها را با همزن بزنید تا زرده و سفیده با هم مخلوط شوند.
تخم مرغ ها را با مواد خشک مخلوظ شده مخلوط کنید.
به تدریج کره ذوب شده خنک و پودر بادام و وانیل را نیز اضافه کنید.
بعد از مخلوط شده همه مواد روی آن را بپوشانید . به مدت نیم تا یک ساعت در یخچال قرار دهید.
سپس قالب مخصوص مادلن را چرب کرده و از مواد به اندازه ی دو سوم حفره ها را پر کرده و در فر 200 درجه سانتی گراد به مدت 10 دقیقه
بپزید. بعد از پخت از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن از قالب جدا کنید. باقیمانده مواد را می توانید به
همین ترتیب در یخچال نگهداری کرده و به تدریج داخل قالب ریخته و بپزید.
شکر 115 گرم * آرد 115 گرم * بیکینگ پودر 1 ق.چ * نمک 8/1 ق.چ * کره ذوب شده 115 گرم * بادام پودر شده 55 گرم
* وانیل 4/1 ق.چ * تخم مرغ درشت 4 عدد *
طرز تهیه:
ابتدا شکر و آرد و نمک و بیکینگ پودر را در ظرفی ریخته مخلوط کنید.
کره را ذوب کرده و کنار بگذارید تا خنک شود. سپس تخم مرغ ها را با همزن بزنید تا زرده و سفیده با هم مخلوط شوند.
تخم مرغ ها را با مواد خشک مخلوظ شده مخلوط کنید.
به تدریج کره ذوب شده خنک و پودر بادام و وانیل را نیز اضافه کنید.
بعد از مخلوط شده همه مواد روی آن را بپوشانید . به مدت نیم تا یک ساعت در یخچال قرار دهید.
سپس قالب مخصوص مادلن را چرب کرده و از مواد به اندازه ی دو سوم حفره ها را پر کرده و در فر 200 درجه سانتی گراد به مدت 10 دقیقه
بپزید. بعد از پخت از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن از قالب جدا کنید. باقیمانده مواد را می توانید به
همین ترتیب در یخچال نگهداری کرده و به تدریج داخل قالب ریخته و بپزید.