09-10-2014، 14:03

عجب استیکیه! حرف نداره می گی نه امتحان کن
کارسکی به کباب راسته بره گفته میشه ، و غذای بسیار لذیذیه
برای هرنفر یک قطعه درسته راسته بره درنظر گرفته میشه استخوان دنده را کاملاً از استخوان ستون فقرات قطع کنید و پوست
ورگه و ریشه راسته را گرفته و با 50 گرم کره نرم شده خوب آغشته کنید ، بعد به سیخ کشیده وروی حرارت ملائم سرخ کنید ،
یا درظرف سفالی روی حرارت سرخش کنید من ازاین روش استفاده میکنم که فوق العاده خوشمزه میشه
توجه داشته باشید که راسته بره لطیفه و خیلی زود پخته میشه مواظب باشید زیاد سرخ نشه که سفت بشه
خوشمزگی کارسکی به نرم بودن اونه .
درانتهای طبخ نمک و فلفل رو روش بپاشید وبا انواع دورچین ها سروش کنید
مواد اولیه: راسته بره٬ فلفل٬ کره