![]() |
کارسکی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: کارسکی (/showthread.php?tid=182033) |
کارسکی - Ƒαкє ѕмιƖє - 09-10-2014 ![]() عجب استیکیه! حرف نداره می گی نه امتحان کن کارسکی به کباب راسته بره گفته میشه ، و غذای بسیار لذیذیه برای هرنفر یک قطعه درسته راسته بره درنظر گرفته میشه استخوان دنده را کاملاً از استخوان ستون فقرات قطع کنید و پوست ورگه و ریشه راسته را گرفته و با 50 گرم کره نرم شده خوب آغشته کنید ، بعد به سیخ کشیده وروی حرارت ملائم سرخ کنید ، یا درظرف سفالی روی حرارت سرخش کنید من ازاین روش استفاده میکنم که فوق العاده خوشمزه میشه توجه داشته باشید که راسته بره لطیفه و خیلی زود پخته میشه مواظب باشید زیاد سرخ نشه که سفت بشه خوشمزگی کارسکی به نرم بودن اونه . درانتهای طبخ نمک و فلفل رو روش بپاشید وبا انواع دورچین ها سروش کنید مواد اولیه: راسته بره٬ فلفل٬ کره |