انجمن های تخصصی  فلش خور
کارسکی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: کارسکی (/showthread.php?tid=182033)



کارسکی - Ƒαкє ѕмιƖє - 09-10-2014

کارسکی 1

عجب استیکیه! حرف نداره می گی نه امتحان کن

کارسکی به کباب راسته بره گفته میشه ، و غذای بسیار لذیذیه


برای هرنفر یک قطعه درسته راسته بره درنظر گرفته میشه استخوان دنده را کاملاً از استخوان ستون فقرات قطع کنید و پوست

ورگه و ریشه راسته را گرفته و با 50 گرم کره نرم شده خوب آغشته کنید ، بعد به سیخ کشیده وروی حرارت ملائم سرخ کنید ،

یا درظرف سفالی روی حرارت سرخش کنید من ازاین روش استفاده میکنم که فوق العاده خوشمزه میشه

توجه داشته باشید که راسته بره لطیفه و خیلی زود پخته میشه مواظب باشید زیاد سرخ نشه که سفت بشه

خوشمزگی کارسکی به نرم بودن اونه .

درانتهای طبخ نمک و فلفل رو روش بپاشید وبا انواع دورچین ها سروش کنید

مواد اولیه: راسته بره٬ فلفل٬ کره