22-09-2014، 13:23
مواد لازم..
كتف مرغ چهار عدد
روغن دو قاشق غذاخوري
پياز يك عدد
آردسوخاري يك پيمانه
كنجد نصف پيمانه
ليمو تازه يك عدد
پودر زنجبيل، نمك و فلفل به ميزان لازم
روغن يك پيمانه
ماست چكيده سه قاشق غذاخوري
طرز تهيه
كتفها را با مقداري روغن، نمك، فلفل، ليموترش، پودر زنجبيل و پياز خردشده مخلوط کرده و به مدت يك ساعت در يخچال نگهداري ميكنيم. سپس روغن را در تابه داغ ميكنيم. در اين فاصله آرد سوخاري و كنجد را با هم مخلوط کرده و سپس كتفها را يكييكي در آرد سوخاري و كنجد آغشته ميكنيم تا كاملا سوخاري شود.
آنگاه در روغن داغشده همه كتفها را در روغن سرخ ميكنيم تا به رنگ طلايي در بيايد. سپس از داخل روغن خارج ميكنيم و در بشقاب ميچينيم. در اين لحظه ماست چكيده را با يك اسكوپ بستني وسط بشقاب قرار ميدهيم و روي ماست را با جعفري خردشده يا فلفل رنگي تزئين ميكنيم. براي دورچين از فلفل رنگي استفاده ميكنيم.
كتف مرغ چهار عدد
روغن دو قاشق غذاخوري
پياز يك عدد
آردسوخاري يك پيمانه
كنجد نصف پيمانه
ليمو تازه يك عدد
پودر زنجبيل، نمك و فلفل به ميزان لازم
روغن يك پيمانه
ماست چكيده سه قاشق غذاخوري
طرز تهيه
كتفها را با مقداري روغن، نمك، فلفل، ليموترش، پودر زنجبيل و پياز خردشده مخلوط کرده و به مدت يك ساعت در يخچال نگهداري ميكنيم. سپس روغن را در تابه داغ ميكنيم. در اين فاصله آرد سوخاري و كنجد را با هم مخلوط کرده و سپس كتفها را يكييكي در آرد سوخاري و كنجد آغشته ميكنيم تا كاملا سوخاري شود.
آنگاه در روغن داغشده همه كتفها را در روغن سرخ ميكنيم تا به رنگ طلايي در بيايد. سپس از داخل روغن خارج ميكنيم و در بشقاب ميچينيم. در اين لحظه ماست چكيده را با يك اسكوپ بستني وسط بشقاب قرار ميدهيم و روي ماست را با جعفري خردشده يا فلفل رنگي تزئين ميكنيم. براي دورچين از فلفل رنگي استفاده ميكنيم.