امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

روش پخت گرانتن پاستا و مرغ

#1
 مواد لازم
پاستا ۲ لیوان
مرغ نصف سینه کامل
قارچ چند عدد در صورت تمایل
آرد ۲ ق غ
کره ۱ ق غ
شیر نصف پیمانه
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
پنیر پارمسان ۲ ق غ
پاپریکا ۱ ق م
پودر سیر ۱ ق م
نمک و فلفل به میزان دلخواه






روش تهیه
ابتدا سینه مرغ را که یخش کمی باز شده با چاقو به قطعات تقریبا نازک و کوچک ببرید.
سپس کف ماهیتابه را کمی چرب کرده و قطعات مرغ را همراه با پودر سیر،پاپریکا و نمک و فلفل تفت دهید تا طلایی شوند.قارچ را هم ورقه کرده و تفت دهید
پاستا را هم در آب جوش ریخته و با نمک و اندکی روغن بپزید و آبکش کنید.
برای تهیه سس سفید کره را آب کنید و آرد را در آن با حرارت ملایم تفت دهید و سپس شیر را اضافه کنید تا به غلظت مناسب برسد.(نه خیلی روان و نه سفت)
در انتها در ظرف پیرکس یک لایه پاستا بریزید و به ترتیب مرغ،قارچ سس سفید و پنیر پیتزای مخلوط شده با پارمسان بریزید و لایه های بعدی را به همین تزتیب تا تمام شدن مواد بچینید.در انتها روی غذا را با پنیر بپوشانید و به مدت ۱۰ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه از پیش داغ شده قرار دهید تا رویه غذا طلایی شود.می توانید از ترکیب ماکرو ۵۴۰ درجه با گریل هم بمدت ۵ دقیقه استفاده کنید.
غذاهای فرنگی
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  سالاد پاستا و مرغ به سبک سیچوان
  طرز تهیه پاستا با سس ریحان با فرمول خانگی
  |طرز تهیه گراتن پاستا|
  طرز تهیه پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری
  آموزش تهیه پای پاستا
  ساندويچ هات داگ با سس پاستا مخصوص !
  طرز تهیه و طبخ پاستا با گوشت مرغ
  طرز تهیه کوکوی پاستا
Star پاستا سالادی که چاقتان نمی کند
  پاستا میگو چیلی

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان