امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دستور طبخ تیل فسنجان

#1
Heart 
دستور طبخ تیل فسنجان 1



مواد اولیه :

برای ۴ نفر
زردچوبه نصف قاشق چایخوری
بادمجان ۵عدد
رب انار ۱قاشق سوپخوری سر پر (ترش)
سیر ۱قاشق مرباخوری (سرخکرده)
پیاز ۱عدد
گوجه فرنگی ۴عدد
گردو ۲۰۰گرم (ساییده شده)
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم
آب ۵پیمانه

طرز تهیه:

ابتدا گوجه‌فرنگی را چند ثانیه داخل آبجوش می اندازیم و بعد پوست کنده و نگینی خرد می‌کنیم و با کمی‌روغن تفت می‌دهیم. پیاز را رنده کرده و به گوجه‌فرنگی اضافه می‌کنیم.

سیر سرخکرده،گردو و رب‌انار را به مواد افزوده و به مدت پنج دقیقه تفت داده، آب را داخل مواد می‌ریزیم. نمک، فلفل و زرد چوبه را اضافه می‌کنیم و یک ساعت و نیم اجازه میدهیم تا خورش جا بیفتد. در این فاصله بادمجان را از وسط نصف کرده و سرخ می‌کنیم و در ۲۰دقیقه اخر پخت خورش درون خورش می‌ریزیم.

نکات:

۱)تیل فسنجان غذای محلی استان مازندران است.تیل به معنی گل و قاتق به معنی خورش می‌باشد. نام این غذا به خاطر رنگ آن است.

۲) بهتر است این خورش در قابلمه روی آماده شود.

۳)دقت کنید مقدار سیر کاملا بستگی به ذائقه شما دارد و حتی قابل حذف هم میباشد.
دستور طبخ تیل فسنجان 1
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  دستور پخت |کوفته کباب|
  دستور پخت لواشک تمشک و توت فرنگی
Tongue دستور پخت فينگر فود راتا مرغ! ^^
Star دستور تهیه خوشمزه ترین “دونات” خانگی (:
  دستور پخت کیک کاکائویی با آیسینگ کاراملی
  دستور پخت غذای فوری خوراک چیلی
  دستور پخت کباب لاپلو
  دستور پخت پیراشکی سیب زمینی +عکس
  دستور تهیه دسر مجلسی کیک پیتزا (عکس)
  دستور تهیه سوپ اسپاگتی

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان