17-08-2014، 17:21
- 250 گرم گوشت چرخ کرده
- آرد نصف فنجان
[font]
[/font] - سیر چهار حبه
[font]
[/font] - پیازچه 2 ساقه
[font]
[/font] - روغن کنجد یک قاشق چای خوری
[font]
[/font] - سویا سس یک قاشق سوپ خوری
[font]
[/font] - سرکه یک قاشق چای خوری
[font]
[/font] - روغن سالاد
[font]
[/font] - فلفل و نمک
[font]
[/font] - تخم مرغ هم زده 5 عدد
طرز تهیه :
پیازچه و سیر را کاملا ریز کنید . گوشت چرخ کرده ، سیر ، پیازچه ، روغن کنجد ، فلفل و نمک را در یک کاسه ریخته و با هم مخلوط کنید . مخلوط را به شکل کتلت دایره ای شکل درآورید . روغن سالاد را در ماهیتابه داغ کنید . کتلت ها را ابتدا به آرد آغشته کرده و سپس در تخم مرغ های زده شده فرو ببرید و سپس در روغن سرخ کنید تا دو طرف آن قهوه ای رنگ شود . بعد از سرخ شدن آن ها را با سس دلخواه خود سرو کنید