25-09-2012، 18:58
مواد لازم :
برگه زردآلو
دو پیمانه
-----------------------
كره
100 گرم
----------------------
پیاز داغ
7 قاشق غذاخوری
-----------------------
گوشت پخته خورشتی
250 گرم
---------------------
نمك، فلفل و زردچوبه
به میزان لازم
--------------------------
آب
3 لیوان
-------------------------
زعفران
به مقدار دلخواه
------------------------
طرز تهیه :
برگههای زردآلو را 1 ساعت خیس كرده، سپس آبكش نموده و با كره و پیازداغ تفت میدهیم. نمك، فلفل، زردچوبه، زعفران و سه لیوان آب به همراه گوشت را اضافه نموده و با حرارت ملایم میپزیم تا جا بیافتد و با پلو سرو می نماییم.