07-09-2014، 19:48
تخممرغها را خوب هم بزنید و سپس شیر را اضافه کرده و دوباره هم بزنید
مواد لازم
ماهی گوشتی بدون استخوان نیم کیلو
آرد سفید ١ پیمانه
آرد سوخاری نصف پیمانه
شیر نصف پیمانه
تخممرغ ٢ عدد
زعفران ساییده شده به مقدار لازم
جوششیرین کمتر از نصف قاشق چایخوری
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه
تخممرغها را خوب هم بزنید و سپس شیر را اضافه کرده و دوباره هم بزنید. در مرحله بعدی آرد، زعفران، جوششیرین، نمک و فلفل را افزوده و آن قدر هم بزنید تا خمیری به غلظت ماست به دست بیاید. ماهی را شسته و به ورقههای نازک برش داده و به خمیر آغشته کنید. سپس در روغن داغ سرخ نمایید
مواد لازم
ماهی گوشتی بدون استخوان نیم کیلو
آرد سفید ١ پیمانه
آرد سوخاری نصف پیمانه
شیر نصف پیمانه
تخممرغ ٢ عدد
زعفران ساییده شده به مقدار لازم
جوششیرین کمتر از نصف قاشق چایخوری
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه
تخممرغها را خوب هم بزنید و سپس شیر را اضافه کرده و دوباره هم بزنید. در مرحله بعدی آرد، زعفران، جوششیرین، نمک و فلفل را افزوده و آن قدر هم بزنید تا خمیری به غلظت ماست به دست بیاید. ماهی را شسته و به ورقههای نازک برش داده و به خمیر آغشته کنید. سپس در روغن داغ سرخ نمایید