طرز تهیه ماهی پفکی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه ماهی پفکی (/showthread.php?tid=170417) |
طرز تهیه ماهی پفکی - ✘PETER✘ - 07-09-2014 تخممرغها را خوب هم بزنید و سپس شیر را اضافه کرده و دوباره هم بزنید مواد لازم ماهی گوشتی بدون استخوان نیم کیلو آرد سفید ١ پیمانه آرد سوخاری نصف پیمانه شیر نصف پیمانه تخممرغ ٢ عدد زعفران ساییده شده به مقدار لازم جوششیرین کمتر از نصف قاشق چایخوری روغن به مقدار لازم نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم طرز تهیه تخممرغها را خوب هم بزنید و سپس شیر را اضافه کرده و دوباره هم بزنید. در مرحله بعدی آرد، زعفران، جوششیرین، نمک و فلفل را افزوده و آن قدر هم بزنید تا خمیری به غلظت ماست به دست بیاید. ماهی را شسته و به ورقههای نازک برش داده و به خمیر آغشته کنید. سپس در روغن داغ سرخ نمایید |