23-08-2014، 9:35
مواد مورد نیاز :
آرد= ۳۰۰ گرم
کره= ۲۰۰ گرم
پودر شکر= ۲۰۰ گرم
وانیل = ۴/۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ= ۴ عدد
شیر = ۲/۱ پیمانه
بکینگ پودر= ۱قاشق جایخوری
کشمش= ۱۵۰ گرم
کرم وانیل یا کاسترد= ۲۰۰ گرم
نان میکادو= ۲ ورق
طرز تهیه:
- کره و پودر شکر را با هم مخلوط کنید و با همزن برقی بزنید تا سفید و سبک شود سپس وانیل رااضافه کنید و هم بزنید.
-زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید و زرده ها را دانه دانه به مواد بالا اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن بزنید تا مخلوط شود.
- سپس شیر را نیز به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
- سفیدة تخم مرغ را در ظرفی جدا خوب بزنید تا فرم بگیرد و بعد به مواد بالا اضافه کنید. کشمش و بکینگ پودر را با آرد مخلوط شده کنید و سپس به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مایع یکدست شود.
- کف قالب ۳۵×۲۵ عمیق را چرب کنید و یک ورق نان میکادو را کف قالب قرار دهید و روی آن را با نیمی از کرم وانیل پوشش دهید مایع کیک را روی کرم وانیل پهن کنیدو باقیمانده کرم را روی تکه دوم نان میکادو بمالید و روی سطح کیک برگردانید و کمی با دست فشار دهید و سپس قالب را در فری که از قبل گرم کرده اید در دمای ۱۸۰درجه سانتیگراد به مدت ۴۵ دقیقه بگذارید تا خوب بپزد. بعد از پخت قالب را از فر خارج کنید و پس از خنک شدن برش دهید.
آرد= ۳۰۰ گرم
کره= ۲۰۰ گرم
پودر شکر= ۲۰۰ گرم
وانیل = ۴/۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ= ۴ عدد
شیر = ۲/۱ پیمانه
بکینگ پودر= ۱قاشق جایخوری
کشمش= ۱۵۰ گرم
کرم وانیل یا کاسترد= ۲۰۰ گرم
نان میکادو= ۲ ورق
طرز تهیه:
- کره و پودر شکر را با هم مخلوط کنید و با همزن برقی بزنید تا سفید و سبک شود سپس وانیل رااضافه کنید و هم بزنید.
-زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید و زرده ها را دانه دانه به مواد بالا اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن بزنید تا مخلوط شود.
- سپس شیر را نیز به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
- سفیدة تخم مرغ را در ظرفی جدا خوب بزنید تا فرم بگیرد و بعد به مواد بالا اضافه کنید. کشمش و بکینگ پودر را با آرد مخلوط شده کنید و سپس به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مایع یکدست شود.
- کف قالب ۳۵×۲۵ عمیق را چرب کنید و یک ورق نان میکادو را کف قالب قرار دهید و روی آن را با نیمی از کرم وانیل پوشش دهید مایع کیک را روی کرم وانیل پهن کنیدو باقیمانده کرم را روی تکه دوم نان میکادو بمالید و روی سطح کیک برگردانید و کمی با دست فشار دهید و سپس قالب را در فری که از قبل گرم کرده اید در دمای ۱۸۰درجه سانتیگراد به مدت ۴۵ دقیقه بگذارید تا خوب بپزد. بعد از پخت قالب را از فر خارج کنید و پس از خنک شدن برش دهید.