22-08-2014، 18:56
سالاد لوبیا یعنی غذایی دوست داشتنی و مغذی برای گیاهخواران.
مناسب برای :6 نفر
زمان آماده سازی : بیش از 1 ساعت
سالاد مقوی پروتئینی و انرژیزای لوبیا در 30 دقیقه آماده میشود، البته در صورتی که لوبیاها را پخته شده از قبل در یخچال داشته باشید. برای سرو سالاد لوبیا میتوانید از سیب زمینی پخته نیز استفاده کنید. برای تهیه سالاد سبز لوبیا میتوانید از لوبیای قرمز یا سفید استفاده کنید. برای پخت لوبیای سفید نیاز به 2 تا 3 ساعت زمان دارید، پس توجه کنید قبل از آبکش کردن لوبیاها باید پخته باشد.
ارزش غذایی سالاد سه لوبیا به شرح زیر است:
پروتئین 17 گرم، فیبر رژیمی 21 گرم، چربی کل 21 گرم، انرژی 366 کیلوکالری، چربی اشباع شده 3 گرم، کربوهیدرات کل 26 گرم.
مواد لازم:
لوبیای سفید
400 گرم
لوبیا سبز
½ 2 پیمانه
شاهی
½ 2 پیمانه
باقالا
½ 2 پیمانه
روغن زیتون بکر
¼ پیمانه
سس پستو
2 قاشق سوپخوری
آب لیموی تازه
½ قاشق سوپخوری
فلفل سیاه
به مقدار لازم
نمک
به مقدار لازم
طرز تهیه:
- آب را در تابه گود و بزرگ جوش بیاورید. نمک و باقلاهایی را که از قبل فریز شده بودند، درون آب بریزید. بگذارید بجوشد تا باقلاها نرم شوند. سپس آنها زیر آب سرد آبکش کنید و پوست آنها را بکنید.
- سر و ته لوبیا سبزها را ببرید و در یک تابه بزرگ گود آب در حال جوش نمک دار بپزید تا وقتی سبز روشن و نرم شوند. زیر آب سرد آنها را آبکش کنید. سپس با دستمال خشک کنید.
[font]
[/font] - روغن زیتون، سس پستو و آب لیمو را در ظرفی کوچک مخلوط کنید و نمک و فلفل بپاشید.
[font]
[/font] - لوبیا سفیدی که کاملا پخته شده را آبکش کنید.
[font]
[/font] - مخلوط باقلاها، لوبیا سبز، لوبیا سفید و شاهی را در کاسهای بزرگ ترکیب کنید. روی آن سس پستو را بریزید و مخلوط کنید.