19-08-2014، 13:19
مواد لازم:
شیر بلال: 5 عدد
کره: ¼ پیمانه
پنیر خامه ای: ½ پیمانه
ساور کریم(sour cream): ½ پیمانه
پودر فلفل: به مقدار لازم
لیمو ترش: به مقدار لازم
سس تند: به مقدار لازم برای سرو
طرز تهیه:
1. باربکیو یا منقل را داغ کنید.
2. هر بلال را از قسمت طولی به 3 قسمت تقسیم کنید.
3. تکههای بلال را روی توری روی زغال به مدت 7 تا 10 دقیقه کباب کنید تا خوب بپزد. در طی این زمان آنها را بچرخانید که همه قسمتهای آن بهصورت یکنواخت کباب شوند.
4. یک تابه روی حرارت باربکیو قرار دهید و داخل آن به مقدار لازم کره بریزید تا آب شود. بلال های پخته شده را یک دقیقه داخل کره بغلتانید.
5. سپس با پنیر خامهای که هم زدهاید یا ساور کریم یا ترکیبی از هردو پوشانده و سرو کنید.
6. فراموش نکنید در طی این مراحل به میزان دلخواه نمک و فلفل هم اضافه کنید.
7.بلال های کرهای مکزیکی خوشمزه را با برشهای لیمو سرو کنید.
شیر بلال: 5 عدد
کره: ¼ پیمانه
پنیر خامه ای: ½ پیمانه
ساور کریم(sour cream): ½ پیمانه
پودر فلفل: به مقدار لازم
لیمو ترش: به مقدار لازم
سس تند: به مقدار لازم برای سرو
طرز تهیه:
1. باربکیو یا منقل را داغ کنید.
2. هر بلال را از قسمت طولی به 3 قسمت تقسیم کنید.
3. تکههای بلال را روی توری روی زغال به مدت 7 تا 10 دقیقه کباب کنید تا خوب بپزد. در طی این زمان آنها را بچرخانید که همه قسمتهای آن بهصورت یکنواخت کباب شوند.
4. یک تابه روی حرارت باربکیو قرار دهید و داخل آن به مقدار لازم کره بریزید تا آب شود. بلال های پخته شده را یک دقیقه داخل کره بغلتانید.
5. سپس با پنیر خامهای که هم زدهاید یا ساور کریم یا ترکیبی از هردو پوشانده و سرو کنید.
6. فراموش نکنید در طی این مراحل به میزان دلخواه نمک و فلفل هم اضافه کنید.
7.بلال های کرهای مکزیکی خوشمزه را با برشهای لیمو سرو کنید.