امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

می خواهی کجا دنیا وایسی؟؟؟/

#1
می خواین کجای دنیا وایسین؟
________________________________________
قطعاً زمان هایی پیش آمده است که با خودمان فکر کرده ایم، در زندگی چه نقشی را ایفا می کنیم؟ در زندگی، می خواهیم به کجا، برسیم؟ و چه هدفی را دنبال می کنیم؟
________________________________________
این پرسش ها، بیشترین زمان، در جوانی به سراغ همگی ما آمده است. قطعاً در جوانی آرزوهایی را داشته ایم که دوست داشتیم در میانسالی و پیری به آن ها برسیم. کدام جوانی بوده است که آرزوی ثروتمند شدن، داشتن یک شغل خوب، در اختیار داشتن یک ماشین و خانه رویایی و یک همسر ایده آل و زیبا را نداشته باشد؟!
این پرسش ها، هنگامی در جوانان شکل می گیرد که آن ها هنوز یک شخصیت مستقل نداشته و با تبع هنوز با خانواده زندگی می کنند. پدر و مادر، اولین نفراتی هستند که جوانان با آن ها ارتباط برقرار می کنند. و در صورتی که پدر و مادر را مرجعی مطمئن قابل اعتماد، مهربان و تکیه گاه ببینند، به سراغ؛ نفر دیگر، نمی روند.
به خاطر همین موضوع، روانشناسان، دائماً به والدین گوشزد می کنند که جوانان را درک کنید و نیازهای آنان را به درستی بشناسید و به آن ها احترام بگذارید. باید این را باور کنیم که استعدادها و توانمندی های جوانان هنگامی به شکوفایی و بروز می رسد، که در خانواده، فضای مناسبی و بستر راحتی برای این شکوفایی وجود داشته باشد.
بسیاری از مشکلات جوانان که بعضاً منجر به ناهنجاری های اجتماعی و اخلاقی می گردد، ناشی از عدم برقراری ارتباط موثر خانواده ها با جوانان است. بحرانی ترین سنین برای هر انسانی، دوره ی نوجوانی و جوانی است. زمانی که با فرآیند بالغ شدن، شروع می گردد. در این سنین است، که جوانان شخصیت خود را می سازند و به دنبال الگوهای موفق می گردند. طبیعتاً جوانانی در این سنین، شناخت کامل از فضای بیرون از خانواده و محیط جامعه ندارند و دیدشان ناقص است. آنها در این سنین، دارای یک شور به اصلاح شور جوانی هستند که باید آن را به درستی تخلیه، کنند به همین دلیل ارتباط او در این سنین با گروه های هم سالان هم جنس و غیرهم جنس تشدید می شود.
بدیهی است که جوانان، افرادی را به عنوان الگو قرار می دهند، که از برقراری ارتباط با آنها لذت می برند و چیزی را به عنوان الگو تعریف می کنند، که در شخصیت سازی آنان، موثر باشد. پدر و مادر در این سنین با درک کامل و احترام به نیازهای او می توانند او را در پیدا کردن این الگوهای موفق، هدایت و پشتیبانی کنند و نقش خود را به عنوان مشاورانی امین و دلسوز برای جوانان، تعریف کنند. والدین باید الگوهایی را به جوانان معرفی کنند که با نیازها و احساسات او، سازگاری و تطابق داشته باشند و نباید جوانان را با افراد دیگر مقایسه کنند. مثلاً دائماً به او بگویند چون فلان جوان فامیل رتبه ممتاز مدرسه و کنکور شده، تو هم باید، همین رتبه را به دست بیاوری. یا فلان فرد فامیل چقدر موفق است، تو باید مثل او باشی اصرار بر موضوعی، جوانان را دلزده و خسته می کند. پس نباید او را مجبور به پذیرش موضوعی کرد. موضوعاتی که خوشایند او نیست.
اگر پدر و مادرها نتوانند با جوانان ارتباط موثر برقرار کنند، جوانان افراد دیگری را در بیرون از خانه، برای ارتباط پیدا می کنند که قطعاً حساسیت، دلسوزی و محبت آنها را نسبت به جوانان ندارند
کلید واژه موفقیت والدین در ارتباط با جوانان به عبارت «ارتباط موثر» برمی گردد. ارتباط موثر برای جوانان در خانواده یعنی اینکه، برای جوانان نقش تعریف کرده و مسئولیت ایفای نقش را هم به آنان داد تا خودشان بتوانند. انجام این مسئولیت را مدیریت کنند. و والدین باید برای آنها به عنوان یک پشتیبان و حامی باشند.جوانان دوست دارند که والدین آن ها را باور داشته و به او مسئولیتی را واگذار کنند. زیرا آنان در خود، توانایی و قدرت انجام آن مسئولیت را می بینند.
جوان مملو و سرشار از احساسات و غرور است. شاید بزرگترین آسیبی که ممکن است از سمت والدین به جوانان وارد شود و برای جوانان مشکلات متعددی ایجاد کند. این است که او را تحقیر کرده و غرور او را خدشه دار کنند.این نیاز در جوانان وجود دارد، که خود را در فضای خانواده ای بییند، که نیازها و احساسات او با روحیه محبت آمیز و کاملاً منعطف و مثبت از سوی والدین پاسخ داده شود. او باید فضای خانواده را آنقدر صمیمی و مهربان ببیند، تا به راحتی مشکلات و مسائل خود را مطرح کند. احساسات و عواطف او هرگز نباید سرکوب شود.
در بستر فضای صمیمی و محبت آمیز خانواده است که جوانان می توانند، الگوهای صحیح موفقیت را شناسایی کنند و با برنامه ریزی اصولی و هدفمند، آینده ای موفق داشته باشند و خودشان به عنوان پدر و مادرهای آینده، فرزندان موفقی داشته باشند.
امید است، با کمک به جوانان و توانمند کردن و پرورش آن ها در حوزه های مختلف و احترام به نیازها، عواطف و احساسات او در خانواده و جامعه، در آینده شاهد نسلی سرشار از امید، خلاقیت و مسئولیت پذیر باشیم.
[/size]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16352332903584
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  یاران امام زمان (عج) پس از ظهور چند نفرند و عدالت در دنیا چگونه محقق می‌شود؟
Brick شیطان به وسیلۀ زینت دادن متاع‌های دنیا در عقیدۀ انسان نفوذ می‌کند و..
  برخورد دنیا با اهل دنیا!
  آیا پیامبر اسلام به شهادت رسیدند یا به مرگ طبیعی از دنیا رفتند؟
  نظر خواهی
  بهترین روش دنیا برای ترک استمنا * پست ثابت *
  آخرین جمله پیامبر اکرم (ص) در دنیا چه بود؟
  بی گمان روزی خواهی آمد...
  حرفه ای ترین آرایشگر دنیا
  جهان واپسین، عالم پس از دنیا

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان