15-08-2014، 16:34
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
600 گرم
گشنیز خرد شده
400 گرم
شنبلیله خرد شده
50 گرم
سیر خرد شده
5 عدد
پیاز متوسط خرد شده
2 عدد
تمر هندی صاف شده
نصف یک بسته ( 1 لیوان )
ادویه ( فلفل ، نمک ، زردچوبه )
به میزان لازم
رب گوجه فرنگی
1 قاشق غذا خوری
محلی : خطه جنوب
آماده سازی : 60 دقیقه
پخت : 45 دقیقه
مواد لازم جهت تهیه قليه ميگو :
میگو آماده سازی : 60 دقیقه
پخت : 45 دقیقه
مواد لازم جهت تهیه قليه ميگو :
600 گرم
گشنیز خرد شده
400 گرم
شنبلیله خرد شده
50 گرم
سیر خرد شده
5 عدد
پیاز متوسط خرد شده
2 عدد
تمر هندی صاف شده
نصف یک بسته ( 1 لیوان )
ادویه ( فلفل ، نمک ، زردچوبه )
به میزان لازم
رب گوجه فرنگی
1 قاشق غذا خوری
طرز تهیه :
ابتدا پياز را سرخ كرده سپس سير، ادويه و زردچوبه را نيز اضافه ميكنيم سپس سبزى خرد شده را افزوده و خوب سرخ ميكنيم سپس رب و تمر هندى صاف شده را افزوده و ميگذاريم آرام آرام. سبزى سرخ و آبش چيده شود.
نمك را هميشه بعد از تمر هندى به قليه اضافه كنيد چون بعضى از تمر ها خودشون با نمكند من ميگو را جدا با پياز و سير و ادويه سرخ ميكنم و بعد به مواد سبزى اضافه و ميگذاريم با حرارت كم پخته شود و جا بيفتد.
ابتدا پياز را سرخ كرده سپس سير، ادويه و زردچوبه را نيز اضافه ميكنيم سپس سبزى خرد شده را افزوده و خوب سرخ ميكنيم سپس رب و تمر هندى صاف شده را افزوده و ميگذاريم آرام آرام. سبزى سرخ و آبش چيده شود.
نمك را هميشه بعد از تمر هندى به قليه اضافه كنيد چون بعضى از تمر ها خودشون با نمكند من ميگو را جدا با پياز و سير و ادويه سرخ ميكنم و بعد به مواد سبزى اضافه و ميگذاريم با حرارت كم پخته شود و جا بيفتد.